Bruce og Billy Bob i spillfilm?

«Kane & Lynch» blir film.

(Dagbladet.no): Det er på ingen måte uvanlig at dataspill blir spillefilmer, og det er heller ikke uvanlig at resultatet blir nedslående.

Et aktuelt spill i disse dager er actionspillet «Kane & Lynch: Dead Men», som slippes neste fredag på Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

Nå melder Times Online at filmrettighetene av spillet er kjøpt opp av Lionsgate, og at selveste Bruce Willis og Billy Bob Thornton er aktuelle i rollene.

I spillet er Kane og Lynch to temmelige hardbarka karer som er nødt til å samarbeide gjennom tykt og tynt. Spillet historie tar for seg svik, psykose og massive mengder vold - emner som ikke er ukjente for verken de nevnte skuespillere eller filmlerretet.

Filmen skal ifølge Times Online produseres av Michael Bay, som nylig sto for «Transformers», og manus skrives av Kyle Ward.

Det er det danske spillselskapet IO Interactive som står for «Kane & Lynch: Dead Men». En annen av deres spillserier «Hitman» er snart kinoaktuell med «Deadwood»-sjerne Timothy Olymphant i rollen som leiemorderen Agent 47.

Vi publiserer vår anmeldelse av «Kane & Lynch: Dead Men» på Dagbladet.no i morgen.

AKTUELLE: Bruce Willis og Billy Bob Thornton er visstnok aktuelle til «Kane & Lynch»-filmen.