Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bruce Springsteen er i Norge

«The Boss» landet med privatfly to timer før konserten.

HAR LANDET: Bruce Springsteen ankom Gardermoen bare to timer før han skal på scenen på Valle Hovin. Foto: Jason DeCrow / AP Photo / NTB Scanpix
HAR LANDET: Bruce Springsteen ankom Gardermoen bare to timer før han skal på scenen på Valle Hovin. Foto: Jason DeCrow / AP Photo / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Nå er endelig sjefen sjøl her. Bruce Springsteen ankom Oslo lørdag ettermiddag i eget privatfly fra Dublin.

Resten av artistens team landet på Gardermoen i går kveld.

«The Boss» og bandet the E Street Band skal etter planen spille for et fullsatt Valle Hovin i hovedstaden kl. 19.00 i kveld.

Stor pågang Konserten er en del av verdensturneen «The Wrecking Ball Tour», som fører Springsteen og gjengen videre til utsolgte konserter i Bergen mandag og tirsdag neste uke.

Den norske Springsteen-fansen er trofaste mot «Born in the USA»-sangeren.

Pågangen før årets opptredener var ifølge arrangør Live Nation enorm. Hele 84 000 billetter til de tre konsertene ble revet bort på et par timer.

Norgesvenn Springsteens gode venn og gitarist Steven Van Zandt ankom Oslo dagen før resten av følget.

I forkant av Springsteen og bandets opphold i Norge, har ryktene om hvorvidt de skal opptre under søndagens minnemarkering florert.

Han vil verken bekrefte eller avkrefte om de skal ta del i minnemarkeringa i  morgen.

- Vi har ikke bestemt noe. Vi vil diskutere det nå denne uka, men ingenting er kunngjort. Vi får se hva som er passende og om vi finner noe passende, sa Van Zandt til Dagbladet på torsdag.

Vurderer 22. juli konsert I februar uttalte Springsteen også at han vurderer Utøya-konsert.

- Jeg har ingen konkrete planer om det ennå, men vi har gode venner i Norge, og jeg vet at vi vurderer å gjøre noe i den forbindelse, sa artisten til Dagbladet under en pressekonferanse i Paris.

Springsteen ga samtidig uttrykk for sin sorg over terrorhendelsene 22. juli.

- Jeg reagerte med forferdelse da jeg hørte om det som hadde skjedd. Det er en fryktelig hendelse, sa han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media