Bruce Springsteen sprenger billettkapasiteten

«Hundre tusen mennesker vil ha åtte tusen billetter».

(Dagbladet.no): I dag klokka 09:00 åpnet billettsalget til Bruce Springsteen-konserten i Oslo Spektrum tirsdag 4. desember. I løpet av et par minutter kom meldingene om at både telefon- og nettkapasiteten til Billettservice var sprengt.

«Billettservice.no har for tiden stor trafikk. Du er nå plassert i kø... Vennligst ikke naviger deg vekk fra denne siden. Da kan du miste din plass i køen», er beskjeden billettkjøperne får når de forsøker å gå inn på hjemmesiden til Billettservice.

Kristin Svendsen hos konsertarrangøren Gunnar Eide Concerts er ikke overrasket.

- Dette hadde vi faktisk forventa. Når det er hundre tusen som alle skal ha åtte tusen billetter samtidig, er det ikke så rart at kapasiteten blir sprengt. Billettservice har satt opp maks kapasitet på alt de eier og har, men dessverre er det bare sånn det er, sier Svendsen til Dagbladet.no.

Da Bruce Springsteen spilte konsert på Valle Hovin ble 40.000 billetter solgt på én time. Før begge Seeger-sessions-konsertene i Oslo Spektrum i fjor, var billettene også gått før timen var omme.

- Det er veldig trist, men men alle kommer ikke til å komme igjennom, sier Svendsen.

Hun forteller at det også er lang, lang kø utenfor utsalgsboden til Oslo Spektrum. Fans har overnattet i soveposer for å sikre seg en billett med The Boss.

Det lyktes, kanskje naturlig nok, ikke Dagbladet.no å komme i kontakt med Billettservice for kommentar.

KINKIG: Det er ikke bare bare å skaffe seg billett til Springsteen-konserten i Oslo Spektrum 4. desember. Foto: Hans Arne Vedlog
KINKIG: Det er ikke bare bare å skaffe seg billett til Springsteen-konserten i Oslo Spektrum 4. desember. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer

Klokka 10: 19 kom Dagbladet.no gjennom til Billetservice og fikk beskjed om at konserten er utsolgt.

STOR PÅGANG:Køen foran billettutsalget på Oslo Spektrum strakk seg rundt halve konsertarenaen i dag.