Bruce Springsteen til Norge

Sammen med The E Street Band.

(Dagbladet.no): I en pressemelding bekrefter Gunnar Eide A/S at Bruce Springsteen skal spille konsert i Oslo Spektrum tirsdag 4. desember. Og med seg denne gangen har han The E Street Band.

Forrige gang Bruce Springsteen & The E Street Band gjestet Oslo Spektrum var i 2002, da de spilte for 40 000 publikummere.

Når Bruce og gjengen kommer til Oslo er de aktuelle med albumet «Magic», som etter planen skal slippes 2. oktober 2007. Det er det første albumet The Boss gjør med The E Street Band på fem år.

I motsetning til fjorårets Springsteen-album, «We Shall Overcome», inneholder skiva elleve originale Springsteen-låter.

I fjor gjestet Bruce Springsteen Oslo Spektrum sammen med The Seeger Sessions Band i både mai og oktober. Mai-konserten fikk terningkast seks i Dagbladet og en overveldet Fredrik Wandrup skrev:

- Bruce Springsteen er en musikalsk trollmann. I det ene øyeblikket forvandler han Oslo Spektrum til et vekkelsesmøte med seg selv i rollen som yppersteprest. I det neste holder bygningen omtrent på å ramle i grus når tusenvis av føtter tramper takten til den villeste rock \'n\' roll. Hvis han da ikke får folk til å sitte stille som ekorn på ei grein, og bare lytte til en intens ballade, framført bare med akustisk gitar.

Det gjelder kanskje å være raskt ute, begge Springsteens forrige Spektrum-konserter ble utsolgt på et blunk.

Billettsalget starter mandag 3. september klokka 09:00.

TILBAKE TIL OSLO: Bruce Springsteen med kona Patti Scialfa og Steve Van Zandt fra The E Street Band på Valle Hovin i 2003. Nå kommer gjengen tilbake. Foto: HANS ARNE VEDLOG
TILBAKE TIL OSLO: Bruce Springsteen med kona Patti Scialfa og Steve Van Zandt fra The E Street Band på Valle Hovin i 2003. Nå kommer gjengen tilbake. Foto: HANS ARNE VEDLOG Vis mer

På 2005-turneen covret Bruce Springsteen «Dream Baby Dream» av Suicide. Klippet har blitt en YouTube-favoritt.

STADIG PÅ TURNÉ: The Boss er snart tilbake i Oslo Spektrum. Her fra den første Seeger Sessions-konserten i Oslo Spektrum i fjor.