Bruce Springsteen til Norge

Sammen med The E Street Band.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I en pressemelding bekrefter Gunnar Eide A/S at Bruce Springsteen skal spille konsert i Oslo Spektrum tirsdag 4. desember. Og med seg denne gangen har han The E Street Band.

Forrige gang Bruce Springsteen & The E Street Band gjestet Oslo Spektrum var i 2002, da de spilte for 40 000 publikummere.

Når Bruce og gjengen kommer til Oslo er de aktuelle med albumet «Magic», som etter planen skal slippes 2. oktober 2007. Det er det første albumet The Boss gjør med The E Street Band på fem år.

I motsetning til fjorårets Springsteen-album, «We Shall Overcome», inneholder skiva elleve originale Springsteen-låter.

I fjor gjestet Bruce Springsteen Oslo Spektrum sammen med The Seeger Sessions Band i både mai og oktober. Mai-konserten fikk terningkast seks i Dagbladet og en overveldet Fredrik Wandrup skrev:

- Bruce Springsteen er en musikalsk trollmann. I det ene øyeblikket forvandler han Oslo Spektrum til et vekkelsesmøte med seg selv i rollen som yppersteprest. I det neste holder bygningen omtrent på å ramle i grus når tusenvis av føtter tramper takten til den villeste rock \'n\' roll. Hvis han da ikke får folk til å sitte stille som ekorn på ei grein, og bare lytte til en intens ballade, framført bare med akustisk gitar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer