Bruce utsolgt

Alle billettene til Bruce Springsteen på Valle Hovin neste år er revet vekk. Men du har fortsatt en liten sjanse til å møte sjefen.

I slutten av oktober ble det offisielt bekreftet. Bruce Springsteen spiller i Oslo 19. juni neste år. Med seg har han The E. Street Band, og dessuten både nye og gamle slagere i gitarkassa.

I dag 5. november 08.00 startet billettsalget til begivenheten som først går av skaftet om over sju måneder. Men fansen hadde ikke satt fast fingrene i telefonskiva.

- Klokka 10.05 var det solgt og bestilt 30 000 billetter, sier Rune Lem i Gunnar Eide til Fredag.

Det var fortsatt billetter igjen en liten stund. Fire timer og 12 minutter tok det før alt var vekk. Valle Hovin tar 40 000 mennesker.

- Klokka 12.12 var alt revet bort, sier Lem.

Over hele Europa ble Bruce-billettene lagt ut for salg i dag. Og det har gått fort.

- Hele Norden er utsolgt. Helsingfors har plass til 45 000 publikummere. På Nya Ullevi ble 50 000 billetter utsolgt i løpet av ti minutter. Til konsert to i Göteborg er nå også alt slutt.

Sist gang Springsteen var i Norge, i 1999, ble alle billettene revet vekk på en time og tre kvarter. Men den gangen ble billettsalget heller ikke åpnet før i april.

Billetten koster 490 kroner. Du kan kjøpe den på Posten, eller kontakte Billettservice om tre dager for å høre om det er noen sjanse.

- Jeg tror det kan bli vanskelig, men man kan prøve. Over 20 000 av billettene ble solgt mot kontant betaling i dag. Reste er bestilt, avslutter Lem.

Bestiller man billetter har man tre dagers hentefrist. På slutten av uka kan du høre om du får en uavhentet billett.

<B>TAR MED E STREET BAND:</B> Her nynnet Bruce med bandmedlem Steve Van Zandt på Convention Center i Asbury Park i sommer.