Brudd mellom Lopez og Affleck

Det er nå slutt mellom Jennifer Lopez og Ben Affleck, melder flere kilder i USA.

Tidligere denne uka kom meldingen om at årets største kjendisbryllup i USA var avlyst. Lopez og Affleck skulle egentlig ha giftet seg i går i Santa Barbara i California.

«Bare utsatt»

Både telegrambyrået Reuters og anerkjente People Magazines nettsted melder nå at paret har avsluttet forholdet, i alle fall inntil videre.

De har snakket med venner av paret, som sier at Affleck lenge har ønsket å bryte forlovelsen. Selv hevder de at bryllupet bare er utsatt på grunn av den massive medieoppmerksomheten rundt det som skulle vært søndagens bryllupsseremoni.

I Las Vegas

Men Hollywoods mest omtalte par har hatt flere problemer i sommer.

Reuters skriver at Affleck denne helga var i Las Vegas for å gamble, mens Lopez oppholdt seg i Florida.

I juli ble det avslørt at Affleck hadde vært på strippeklubb uten kjæresten. Noen uker seinere var det premiere på deres første film sammen.

Men «Gigli» ble totalslaktet av anmelderne og er allerede kåret av nettstedet imdb.com som en av tidenes største kalkunfilmer.

Parets talsmann har foreløpig ikke kommentert den siste utviklingen.

SLUTT: Flere amerikanske medier meldte i går at Jennifer Lopez og Ben Affleck ikke lenger er kjærester. Her er paret fotografert før premieren på deres felles film «Gigli» 27. juli. Den er blitt årets store slaktoffer i USA.