Brudeferd og millioner regnet bort

KJERRINGØY (Dagbladet): - Det gikk ad helvede, konstaterte regissør Ole Bornedal. Etter en lovende start før lunsj, regnet den gigantiske og påkostede bryllupsfesten bort. Gerard Depardieu, en haug andre stjerner og 150 statister ventet i timesvis. Til slutt ble alle sendt hjem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Uværet skaper voldsomme problemer. Heldigvis rakk vi å filme innseilingen til bryllupsfesten. Deretter gikk alt ad helvede, slo en galgenhumoristisk Ole Bornedal fast da alt håp var ute ved 16-tida.

Han hadde lenge fryktet tirsdag 22. mai. Dagen i går var dagen da den danske Dina-regissøren spilte poker med værgudene. Høy poker. Flere av filmens 121 budsjett-millioner er satset på filmens mest storslagne scene.

Og Bornedal tapte så det sang.

Uløselig problem?

- Nå aner jeg ikke hvordan vi skal få fullført bryllupsfesten, slo Bornedal fast etter å ha sjekket værmeldinga for n'te gang.

- Kanskje må vi utvide innspillingstida. Vi får se. Produsentene sitter på pengene. Økonomisk sett er jeg i deres makt, sier Bornedal til Dagbladet.

150 statistene hadde tatt fri fra jobb og satt av to dager - gårdagen og dagen i dag. Nå har Bornedal mistet halvannen dag.

Dagbladet vet at flere statister ikke kan stille seinere i sommer. Dermed står Bornedal overfor et problem. Han må nemlig fortsette å bruke dem som allerede er festet til filmrullene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer