Strømmetips for HBO Nordic, Netflix og Viaplay

Bruk helga på skilsmissekomedie, stjernekrig eller Solan Gundersen

Jula er så smått i gang på strømmetjenestene.

TID TIL OVERS?: Dagbladet anbefaler følgende strømmegodbiter. Foto: HBO
TID TIL OVERS?: Dagbladet anbefaler følgende strømmegodbiter. Foto: HBOVis mer

DIVORCE

HBO Nordic

Det kalles Sarah Jessica Parkers store tv-comeback, og ferske «Divorce» er intet mindre enn tilbakekomsten til HBO for en av kanalens opprinnelige superstjerner, selveste Carrie fra «Sex og singelliv».

Her er singellivet byttet ut med ekteskapet, eller rettere sagt et ekteskap helt på tampen. En komiserie som også treffer når den går noe dypere emosjonelt.

Dagbladet anmelder trillet en firer for de seks første episodene.

JUL I FLÅKLYPA

Netflix

JULEFILM:Det nærmer seg jul, og Flåklypa Tidene-redaktør Frimand Pløsen har lovet bygda snø. Når Ludvig ønsker seg det samme, er ikke oppfinner Reodor Felgen vanskelig å overtale til å bygge verdens kraftigste snømaskin. Video: Maipo FilmVis mer Vis mer

Ja da, jula kommer tidligere hvert år, men er ikke det bare greit? Julefilmer nytes best i tida før jul uansett, i jula har man jo ikke tid til å se dem.

Netflix starter sesongen med et av de bedre norske julefilmforsøkene de siste år. «En hyggelig, helstøpt familiefilm, et varmt stykke underholdning, og en ansvarsbevisst ivaretakelse av en norsk nasjonalfabel,» oppsummerte Dagbladets anmelder i femmer-anmeldelsen fra 2013.

STAR WARS-FILMENE

Viaplay

Foto: Lucasfilm
Foto: Lucasfilm Vis mer

Føles det likevel noe tidlig å pakke seg vekk til juletida allerede nå, finnes det andre, alternative universer å besøke i helga.

Viaplay kan imponerende nok by på strømming av alle de sju spillefilmene i «Star Wars»-sagaen; det er ikke lenge siden DVD var den eneste løsningen for stjernekrigsfantaster. Husk, bare en måneds tid til det mer frittstående kapittelet «Rogue One» er ute på kino.