Bruk Nintendo DS som telefon

Nintendos håndholdte spillkonsoll vil støtte ip-telefoni.

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill

  (Dagbladet.no): Det er ikke måte på hvor mye man skal kunne gjøre med framtidas spillkonsoller. Sist nyhet ute nå er at Nintendo DS, den håndholdte konsollen som vil bli lansert neste år, vil støtte ip-telefoni via den innebygde wlan-brikken.

  Dette kom fram i gårsdagens Electronic Entertainment Industry Update, en rapport som er myntet på investorer i spillbransjen.

  - Dette vil hjelpe til med å selge konsollen til den stadig mer «oppkoblede» gruppen med unge spillere, slo rapporten fast.

  Alt dette betyr at du ikke bare vil kunne spille mot venner dersom du befinner det i et område seg har trådløst internett, men at du i praksis kan ringe med konsollen via et headsett med mikrofon.

  - Headsettet vil tillate spillere å bruke DS som en telefon, noe som åpner for gratis samtaler over nettet. Vi tror dette vil bli en veldig tiltalende bruk av headsettet, skriver analytiker Boris Markowich i rapporten.

  Ifølge Markowich er alt klart for at Nintendo DS vil være i salg i USA og Japan i løpet av 2004 - men vi nok vente til begynnelsen av neste år før vi får kjøpe den.

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill
<B>OGSÅ TELEFON:</B> Takket være Nintendo DS\' støtte for trådløse nettverk, kan du bruke den som en bærbar ip-telefon.