Brukbar Bond

Det er ganske kult å være James Bond, i hvert fall en stund.

Diskuter spill Og hovedinnvendingen mot dette spillet går nettopp på tid. Det kunne med fordel vært lenger.

Det foreløpig siste i superagentens interaktive eventyr lanseres i alle formater. Jeg har testet PS2 versjonen, den skal være ganske lik både Gamecube og X-BOX. PC-utgaven skiller seg fra de andre, blant annet mangler den kjøre-brettene, men skal ha mer sniking. På PS2-versjonen er det ikke så mye av det. Selv om det absolutt kan lønne seg å først kikke rundt hjørner, dreier det seg stort sett om å skyte først og spørre etterpå. Men er du for triggerhappy, og ved et uhell knerter en sivilist, er det game over. God moral altså, i disse GTA-tider.

I likhet med filmene ligner årets Bondspill på sine forgjengere. Mest av alt på «Agent Under Fire». Og det er strengt tatt ingen dum ting. Grafikken er god, lyden veldig bra. Og kjørebrettene, utviklet av samme team som «Need for Speed», gir god fartsfølelse.

Historien er typisk James Bond, og intrigen er minst like «god» som nesten hvilken som helst av filmene. Du begynner i Paris, reiser videre til de østerrikske alper, så til Japan osv. Du kjører bil|- både under og over vann|- snøscooter, flyr og løper gjennom historien. Våpenarsenalet og utvalget av tekniske dippedutter er stort, og etter ganske kort tid sitter spillet i fingrene. I «Nightfire», som i «Agent Under Fire», kombineres flere spillsjangre|- med stort hell.

Electronic Arts er veldig stolt av årets Bond, som er en digitalisert utgave av Pierce Brosnan. Det fungerer bra, også stemmene, som ikke er like kjente. Bond sjøl spilles av Maxwell Caulfield, hvis største bedrift er hovedrollen i superfiaskoen «Grease 2». Men bevares. Morsomme innretninger, massevis av våpen, lekre damer og høyt tempo. Absolutt morsomt. Så lenge det varer. Diskuter spill