PREMIEREKLARE: Ingrid Gjessing Linhave og Kåre Magnus Bergh har lagt «Nytt på Nytt» og «Grand Prix» bak seg. Nå skal hun igjen fylle en rolle Anne-Kat. Hærland har hatt før henne i NRK-programmet «Big Bang». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
PREMIEREKLARE: Ingrid Gjessing Linhave og Kåre Magnus Bergh har lagt «Nytt på Nytt» og «Grand Prix» bak seg. Nå skal hun igjen fylle en rolle Anne-Kat. Hærland har hatt før henne i NRK-programmet «Big Bang». Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Brukte ett år før hun hygget seg i «Nytt på nytt»-panelet

Ingrid Gjessing Linhave innrømmer at hun flere ganger har vært ukomfortabel i jobben i «Nytt på nytt». Nå er hun glad for å være tilbake i komfortsonen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): - Hele det første året var jeg veldig nervøs hver torsdag. Jeg hadde nerver som om jeg var ti år og skulle spille piano i aulaen. Det siste halve året hygget jeg meg veldig, men jeg tror det er lettere for folk som Linn Skåber, Anne-Kat. Hærland og Pernille Sørensen som alle har jobbet som komikere. De vet hvordan de skal forme noe som i utgangspunktet handler om politikk til å bli gøy, sier Ingrid Gjessing Linhave (37) og fortsetter:

- Jeg skulle starte helt på scratch og debutere i programmet som har over én million seere, så det kommer vel ikke som noe sjokk at det var røft.

For tre uker siden satt hun i «Nytt på Nytt»-stolen for siste gang. Hun legger ikke skjul på at det har vært skummelt å fylle skoene etter Anne Kat. Hærland og Linn Skåber. Dagbladet møter henne noen dager før premieren på hennes og Kåre Magnus Bergh sitt nye program, «Big Bang». Hun vedgår at hun er lettet og glad for at hun ikke lenger er nødt til å lese «hundre» aviser hver dag.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

 • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
 • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
 • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
 • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
 • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
 • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
 • Fornyelse skjer til ordinære priser.
 • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
 • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn