Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Brukte ett år før hun hygget seg i «Nytt på nytt»-panelet

Ingrid Gjessing Linhave innrømmer at hun flere ganger har vært ukomfortabel i jobben i «Nytt på nytt». Nå er hun glad for å være tilbake i komfortsonen.

PREMIEREKLARE:  Ingrid Gjessing Linhave og Kåre Magnus Bergh har lagt «Nytt på Nytt» og «Grand Prix» bak seg. Nå skal hun igjen fylle en rolle Anne-Kat. Hærland har hatt før henne i NRK-programmet «Big Bang».  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
PREMIEREKLARE: Ingrid Gjessing Linhave og Kåre Magnus Bergh har lagt «Nytt på Nytt» og «Grand Prix» bak seg. Nå skal hun igjen fylle en rolle Anne-Kat. Hærland har hatt før henne i NRK-programmet «Big Bang». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): - Hele det første året var jeg veldig nervøs hver torsdag. Jeg hadde nerver som om jeg var ti år og skulle spille piano i aulaen. Det siste halve året hygget jeg meg veldig, men jeg tror det er lettere for folk som Linn Skåber, Anne-Kat. Hærland og Pernille Sørensen som alle har jobbet som komikere. De vet hvordan de skal forme noe som i utgangspunktet handler om politikk til å bli gøy, sier Ingrid Gjessing Linhave (37) og fortsetter:

- Jeg skulle starte helt på scratch og debutere i programmet som har over én million seere, så det kommer vel ikke som noe sjokk at det var røft.

For tre uker siden satt hun i «Nytt på Nytt»-stolen for siste gang. Hun legger ikke skjul på at det har vært skummelt å fylle skoene etter Anne Kat. Hærland og Linn Skåber. Dagbladet møter henne noen dager før premieren på hennes og Kåre Magnus Bergh sitt nye program, «Big Bang». Hun vedgår at hun er lettet og glad for at hun ikke lenger er nødt til å lese «hundre» aviser hver dag.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

PLUSS TIL 1. AUGUST

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP PLUSS TIL 1. AUGUST

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

PLUSS TIL 1. AUGUST 1 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?