Tom Sterri setter opp «Jungelboken» på Chateau Neuf

Brukte jobben som unnskyldning for ikke å gå inn i forhold - ville ikke forklare den egentlige grunnen

Revykongen har bestemte seg, han vil jobbe mindre og leve mer. Og ser fram til tida vi ikke lenger må snakke om homofili.

SCENEKLAR: I kveld går Tom Sterri på scenen på Chateau Neuf, som bjørnen Baloo. De har noe til felles bjørnen og Sterri, de er begge livsnytere og glade i mat. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
SCENEKLAR: I kveld går Tom Sterri på scenen på Chateau Neuf, som bjørnen Baloo. De har noe til felles bjørnen og Sterri, de er begge livsnytere og glade i mat. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert

(Dagbladet): Det er sein kveld, det er 2007, og Tom Sterri har akkurat kommet hjem når fasttelefonen ringer. I den andre enden høres stemmen til en ung gutt. Han forteller Sterri hvor godt han og familien liker det Sterri gjør. Revyene. «Hotel Cæsar». Showene hans. Nå har han akkurat sett Sterri på tv.

Tom Sterri hadde grudd seg lenge. Hvordan ville folk reagere når han fortalte at han er homofil? Det er det han akkurat har gjort, i beste sendetid på TV 2.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer