STENGTE BØRSEN: Michael Douglas og «Ant-Man» fikk i forrige uke det ærefulle oppdraget å stenge New York-børsen. I morgen har filmen premiere på norske kinoer. Foto: Sipa / NTB Scanpix
STENGTE BØRSEN: Michael Douglas og «Ant-Man» fikk i forrige uke det ærefulle oppdraget å stenge New York-børsen. I morgen har filmen premiere på norske kinoer. Foto: Sipa / NTB ScanpixVis mer

Brukte sønnen (14) som agent

Michael Douglas (70) er aktuell i storfilmen «Ant-Man». For å nå nye målgrupper måtte han få hjelp av sin 14 år gamle sønn.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

LONDON (Dagbladet): Han ser litt mager ut. Kinnene er innsunkne. Michael Douglas (70) forsvinner nesten litt innimellom skulderputene på dressjakka. Og det er kanskje ikke så rart. For det er bare et par dager siden hans mor, Diana Douglas (92) døde. Likevel fløy han inn fra Los Angeles i går for å møte pressen i London. Han har tatt med seg barna Dylan (14) og Carys Zeta (12) til premieren for sin nye film «Ant-Man» - og gifteringen er tilbake på fingeren. For tross i en pause skal han ha Catherine Zeta-Jones (45) tilbake på armen på den røde løper i kveld.

I filmen spiller han karakteren Dr. Hank Pym, som er mentor for «Ant-Man» Scott Lang, og som pønsker ut en plan for å redde verden, ifølge Filmweb. Den amerikanske superheltfilmen er basert på Marvels tegneserie med samme navn, og har premiere på norske kinoer onsdag.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn