Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bryan Adams til Tønsberg

Mandag 12. juli kommer Bryan Adams til Tønsberg stadion for å gjøre sin eneste norgeskonsert i år. Det blir en minifestival med Postgirobygget og Lars Lillo-Stenberg som de øvrige artistene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kanadiske Bryan Adams (40) har solgt over 55 millioner plater siden debuten for omlag 20 år siden. Han fulgte i fotsporene til artister som Bruce Springsteen og John Mellencamp, men er de siste åra blitt mest kjent for sine ballader.

Låtene til Adams har toppet listene i over 30 land. Hit-rekka er lang, og krones med «(Everything I Do) I Do It For You» fra filmen «Robin Hood _ tyvenes prins». Tre andre ganger har han gått til topps med filmmelodier; «Have You Ever Really Loved A Woman» fra «Don Juan DeMarco», «All For Love» med Sting og Rod Stewart fra «De tre musketerer» og «Heaven» fra «En natt i paradis».

Men selv om balladene er blitt hans varemerke, er Adams for mange også gitarhelten som priser «Summer of '69». Han kommer fra Midtfynsfestivalen i Danmark til Tønsberg stadion, som har plass til omlag 7000 mennesker.

Billettsalget starter fredag.