Brydd Leo skaper festivalkaos i Berlin

BERLIN (Dagbladet): - Paradiset for meg måtte være å komme dit hen at jeg er lykkelig for å ta på meg buksene om morgenen, sier Leonardo DiCaprio. Han er sentrum i det totale virvar, men prøver tappert å snakke om «The Beach», filmen om paradisøya fra helvete.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Utenfor Berlins nye filmpalass på Potsdamer Platz kryr det av pikebarn i alle aldrer, væpnet med «Ich liebe dich»-plakater og med øynene på stilker. Inne står folk lagvis for å få et glimt av fenomenet, som faktisk ser lett brydd ut over oppstyret. Det ropes og veives; kort sagt en vanlig dag for det 25 år gamle idolet.

- Jeg takler det egentlig ikke, sier han om kaoset rundt seg.

- Dette er noe jeg har atskilt meg fra. Oppstyret fikk et eget liv og ble et slags dyr etter «Titanic». Jeg vil ikke tenke for mye på det.

Generasjonsfilm

I anledning «The Beach» og dens deltakelse på Filmfestivalen gir DiCaprio intervjuer sammen med regissør Danny Boyle og resten av laget bak filmen, og Boyle kommenterer tørt at ingen ansetter Leonardo på en innspilling intetanende om hva som følger med. Skuespillerens figur i filmen er en ung amerikaner på jakt etter nye verdier i sydhavsparadiset, der en koloni vestlige drømmere vikles inn i manipulasjoner og fanatisme over en lav sko.

- Jeg ser Richard som et produkt av min egen generasjon. Forfatteren har hentet opplevelser fra TV, film, media, den digitale revolusjonen, og hovedpersonen vil finne en ny virkelighet, sier DiCaprio.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer