Bryllup avlyst etter utro-tv

Forloveden måtte fortelle slekta at bryllupet var avlyst etter at kjæresten hoppet til sengs første kvelden på britenes Temptation Island. - Jeg ville foretrukket å vite at mannen min var utro før vi giftet oss, sier Rita Paulsen som produserer den norske utro-serien.

- Utroskap er privat, ikke tv-underholdning, sa programsjef Pål Trælvik da han nektet å sende Temptation Island.

Både han og direktøren i TVNorge mistet jobbene fordi de var imot utroskaps-tv. I den amerikanske versjonen av Temptation Island var det ingen av de fire parene som var utro mot hverandre, og TVNorge mente derfor at norsk presse hadde gitt et galt inntrykk av serien.

- Dette blir ingen masseorgie. Det handler om romantikk og følelser - ikke sex. Folk vil heller se spenning og flørt, sa infoansvarlig Ingerid Medhus i TVNorge da de innkalte pressen for å pynte på ryktet til Temptation Island.

Hemmelig par

Over 40 norske par og et par hundre single søkte om å få være med til utro-øya. De svenske, danske og norske produsentene møttes i Danmark i forrige uke for å plukke ut fire par og 26 single fra alle tre landene. Først i dag ettermiddag gikk den norske kabalen opp.

- Vi har fått en veldig god miks av mennesker fra hele landet. Vi er kjempefornøyde med castingen, stråler Rita Paulsen.

Men navnene på det norske paret vil hun ikke ut med - det skal de holde hemmelig fram til seriestart.

- Alle som fikk tilbud om å være med, sa ja og ble kjempeglade. De som var med i siste runde og fikk avslag, ble selvfølgelig svært skuffet, sier Paulsen til Dagbladet.no.

ØY MED FRISTELSER: Fire par drar til luksusomgivelser i Karibia. Der blir de fristet til utroskap av 26 single skjønnheter.Foto: SCANPIX/AP
ØY MED FRISTELSER: Fire par drar til luksusomgivelser i Karibia. Der blir de fristet til utroskap av 26 single skjønnheter.Foto: SCANPIX/AP Vis mer

Les mer om den engelske Temptation Island-serien og se bildene av utro-paret og fristerinnen hos News of the World.

ØY MED FRISTELSER: Fire par drar til luksusomgivelser i Karibia. Der blir de fristet til utroskap av 26 single skjønnheter.Foto: SCANPIX/AP
MISLIKER UTRO-STEMPEL: Produsent Rita Paulsen var imot Big Brother, men skal lage Temptation Island. - Det handler om følelser og kjærlighet - ikke utroskap, sier hun.Arkivfoto: MADS LARSEN