Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bryllup for «The Body»

Hadde du ønsker om å dele ekteseng med «Kroppen»? For seint.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå har «Kroppen» nemlig bundet forlovelsesbånd med sin kjære, sveitsiske bankier gjennom seks år, Arpad «Arki» Busson.

Bahamas

Forlovelsen ble inngått på Bahamas som seg hør og bør, og den australske skjønnheten skal være svært lykkelig. Paret har returnert til London, men akter ikke å bli hjemme lenge. Snart setter de kursen mot europeiske høyfjell med ski i bagasjen, melder Ananova. Der skal de slappe av før MacPherson konsentrerer seg fullt og helt om sin nye undertøyskolleksjon. Supermodellens undertøysmerke har hatt stor suksess i hjemlandet Australia.

Det lille under

Det var nettopp undertøy som gjorde MacPherson viden kjent som «The Body». Hun var blikkfang i en av Hennes & Mauritz omstridte undertøyskampanjer, og forårsaket flere bilulykker der hun buktet seg over hele vegger kun iført et eller to stykk silke. MacPherson har også vært avbildet i prestisjetunge «Sports Illustrated», og skal ha fått 6 millioner kroner for å promotere Australias vestkyst som turistområde. Damen har også prøvd seg som skuespiller ved en rekke anledninger. Blant annet var hun sirene i «Sirenene - fristerinner» hvor hun spilte mot Hugh Grant. Seinere har vi sett henne som danser og Joey´s potensielle kjæreste i noen episoder av «Friends».

Andre ekteskap

Supermodellen var tidligere gift med fotografen Giles Bensimon. Når bryllup nummer to skal stå er foreløpig ikke klart. Paret har allerede en sønn sammen, som ble født på selveste Valentinesdagen i 1998. Hell og lykke.

ÅSTEDET: Elle MacPherson og hennes beringede finger skal ha gjort sin første offentlige opptreden under Mario Testino Exebition på «The National Portrait Gallery» i London denne uka.
«KROPPEN»
TURTELDUENE: Elle MacPherson og hennes tilkomne ektemann, Arpad «Arki» Busson i fødselsdagskalas for supermodellkollega Naomi Campbell.
Hele Norges coronakart