«Bryllup på prøve»

Brysom, ikke morsom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: «Ekteskap er som å legge tunga mot en frossen jernstang». Visdomsordene kommer fra fader Frank (Robin Williams). Jeg vil si at å se komedien «Bryllup på prøve» er omtrent like morsomt som å rive tunga løs igjen.

Robin Williams gjør seg ofte bra i dramaer. Men jeg må innrømme at jeg alltid er skeptisk til en ny komedie med en ofte hyperaktiv Williams. Det kan gå bra, «The Birdcage» og «Mrs. Doubtfire» er eksempler på det. Men det kan også gå riktig ille. Eksemplene på det er så mange at plassen ikke tillater å ramse opp alle her. Denne gjør lista enda lenger.

Mekaniske babyer

Det dreier seg om gleden ved å la seg smi i hymens lenker. Lykkerusen ved å si «ja!» foran alteret. Euforien når de velkjente tonene fra Mendelssohns marsj fyller kirken. Hvis man da er klar. For når de unge elskende (Mandy Moore og John Krasinski) vil ha fader Frank til å vie dem, forplikter de seg til å ta et ekteskapstreningskurs for å se om de virkelig er moden for å skifte sivilstand. Hvis de stryker, blir det ikke noe bryllup. Jævelen ydmyker, avlytter og forfølger paret, får dem til å forplikte seg til ikke å ha mer sex før bryllupet, instruerer dem i den edle kunsten å krangle, samt gir dem to mekaniske (!) babyer, som både skriker, pisser og driter. Hvis du nå tenker: «Tja, det høres jo ganske morsomt ut», så tro meg, det høres mye morsommere ut enn det er.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer