Bryllup uten truse

Når Guy Ritchie fredag vies til Madonna, bærer han kilt. Under kilten bærer han ingenting. For ekte skotter bruker ikke truse, det være seg i krig eller kjærlighet.

Kilten er for lengst ferdig, og Ritchies skredder forteller at det har gått med åtte meter tartan, det spesielle skotskrutede stoffet som brukes i slike plagg. Hver skotsk klan har sitt eget tartan-mønster, og Ritchies familie tilhører den store Mackintosh-klanen.

Men blir det ikke kaldt, sånn rett før jul og uten underbukse?

-Jeg er sikker på at han ikke kommer til å fryse, for vi bruker åtte meter tartan-tøy til hver kilt, forteller skredder Ian Chisholm til London-tabloiden The Sun.

Madonna og Ritchie skal vies av Susan Brown, som er prest i den skotske kirke. Hun har gaven til brudeparet klar: De får en dorull hver, fordi dorullen er lang, myk og sterk - akkurat som brudeparets kjærlighet til hverandre.

Bryllupet skal feires på Skibo Slott utenfor den søvnige lille byen Dornoch i det skotske høylandet. Slottet beleires nå av journalister og fotografer fra hele verden, så på folkemunne i Dornoch har det fått tilnavnet Colditz, etter en tysk fangeleir for britiske krigsflygere.

Onsdag ble tre fotografer knepet rett etter at de hadde sneket seg inn i parken rundt slottet. Sikkerhetsvaktene er nemlig utstyrt både med lyskastere og med varmesøkende utstyr, som garantert kan avsløre alle ubudne gjester.

(NTB)