Bryllupsmiddag på McDonald's!

Brudeparet hadde ikke sovet på tre døgn, flygerne i privatjeten ble brukt som vitner under vielsen og bryllupsmiddagen ble holdt på McDonald's: Her forteller nygifte Lene Nystrøm Rasted (27) for første gang om det elleville bryllupet i Las Vegas.

- Tida etter bryllupet har vært kjempefin. Nå ser vi framover som mann og kone - og sammen med Aqua, sier Lene Nystrøm Rasted til Dagbladet på telefon fra London.

Torsdag står hun sammen med ektemannen Søren Rasted og resten av Aqua på scenen i Tønsberg, der bandet åpner sin sommerturné.

Overrasket alle

Norges desidert mestselgende popstjerne gjennom tidene overrasket alle med vårens stuntbryllup. I måneden som er gått siden Vegas-vielsen 23. mai, har gratulasjoner fra nær og fjern strømmet til paret. De leide privat jet og flyttet inn på et av verdens mest luksuriøse hoteller, Bellagio, før de giftet seg i The White Little Chapel i Las Vegas.

- Vi hadde ikke sovet på tre døgn, så vi var ganske i ørska da vi sto inne i kirka der, men vi hadde det veldig gøy. Vi fikk flygerne til å være vitner til at vi sa ja. Det var jo ganske spesielt, da, ler Lene og fortsetter:

- Vi skulle egentlig gå ut og spise på en bedre restaurant etterpå, men fotografen hadde brukt så lang tid på å ta bilder at kjøkkenet var stengt da vi kom. Dermed endte vi på McDonald's. Det var bare prikken over i-en for oss: Jeg sto der i brudeslør og i hvit kjole med to Big Mac i hånda.

- Ikke så impulsiv

Det var hun som fridde, men det var Søren Rasted som fant ut at de to skulle gjøre det i Vegas.

- Han er ikke så impulsiv, så jeg var ganske overrasket over denne avgjørelsen, medgir fru Nystrøm Rasted, som hadde fire dagers bryllupsfeiring i Las Vegas og Los Angeles. Hvor den store bryllupsfesten med venner og familie skal stå, er foreløpig ikke bestemt, men det spørs om det skjer i Tønsberg-traktene.

- Det er jo bruden som bør ha siste ord i den saken, sier fru Nystrøm Rasted.

- Hva er det du har funnet med ham, som du ikke har funnet med de mange andre mennene du har vært sammen med?

- Vi har vært nære venner og arbeidet sammen i nesten åtte år, og vi kjenner hverandres gode og dårlige sider. Det er flott å dele livet ditt med en gutt som kjenner deg svært godt. Resten blir for personlig å snakke offentlig om.

Hver for seg

Paret bor fortsatt hver for seg - både i hjemmene deres i London og i København.

- Men det neste som står for tur nå er vel barn?

Hun ler godt.

- Vi planlegger ikke å få barn nå. Det blir når det måtte bli. Jeg vil helt sikkert bli mor en gang, men det skal være riktig tidspunkt. Vi har god tid.

- Du er ikke redd for at det blir vanskelig å dele seng og scene?

- Det tror jeg går veldig bra. Det er ingen som merker noen forskjell på oss på scenen eller utenfor scenen. Vi er profesjonelle i jobbsammenheng, og møtes som mann og kone etter arbeid. Sånn må det være.

Bortsett fra at vi har giftet oss er det meste som før.

Til hjembyen

Nå gleder hun seg til å vise fram hjemtraktene til sin mann når Aqua starter sin sommerturné på Zap-festivalen i Vestfold-byen torsdag.

- Hva er det første du vil vise ham?

- Da skal vi hjem til mamma og pappa. Deretter tror jeg vi drar en tur på brygga for å spise, og en romantisk hånd-i-hånd-tur opp til Slottsfjellet. Jeg tror absolutt han vil få et godt inntrykk av mine hjemtrakter, sier hun.

Hun gruer seg ikke til å stå på scenen foran hjemmepublikum.

- Det er vanskelig å grue seg når du er forelsket og lykkelig. Jo, jeg gruer meg nok litt, men gleder meg mest. Å være litt spent skjerper bare, så det er ikke negativt. Jeg føler meg trygg på det vi gjør, sier den nygifte popstjernen, som er i kjempeform foran turnépremieren. Tida etter bryllupet har hun brukt på forberedelser til sommerturneen og jobbing med det nye albumet som kommer ut i løpet av høsten. Hun har trent to ganger om dagen, og har nettopp avsluttet øvingene med Aqua og de øvrige musikerne bandet har med seg; deriblant koristene til George Michael og trommeslageren og bassisten til Pink Floyd.

Nye låter

Aqua kommer til å presentere tre- fire helt nye låter på premieren foran sommerens lille turné - og de har både funket og rocket opp mange av sine millionselgende hits. Aqua har god magefølelse for den nye plata, der de tør å stole mer på seg selv.

- Vi var nok litt forvirret om hva vi gjorde på den siste plata. Vi gjorde mer hva som var forventet av oss. Det har vi kommet over nå. Nå er det bare oss, men produsenter helt utenfra, sier popstjernen fra den lille bygda Ramnes utenfor Tønsberg. Hun karakteriserer den nye plata som mer «edgy» og med mer «rampete» tekster, og hun lover smakebiter fra albumet på scenen i Tønsberg torsdag kveld. Her kan du dessuten forvente et energifylt show der det først og fremst er energien til Lene og René som skal ut, ikke bomber, granater og elleville kostymer som det er håpløst å bevege seg i.

<B>HETT:</B> - Tida etter bryllupet har vært kjempefin, sier Aqua-Lene. Dette bildet av henne og ektemannen Søren Rasted er tatt på Roskildefestivalen i 1999.