Brynjar Meling i harmdirrende forsvar for trønderrock

«Anmelder» journalist for musikalsk ærekrenkelse.

SYNGER DUETT: Åge Aleksandersen synger med Terje Tysland på albumet «Bare kjærlighet», som får lunken mottakelse i trønderhovedstadsavisa. Foto: Ole Morten Melgård
SYNGER DUETT: Åge Aleksandersen synger med Terje Tysland på albumet «Bare kjærlighet», som får lunken mottakelse i trønderhovedstadsavisa. Foto: Ole Morten Melgård Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Advokat Brynjar Meling har tatt seg en ørliten pause i sitt forsvar for at mulla Krekar skal få slippe å måtte bli forvist til Kyrksæterøra.

Nå skal han gjøre kanskje det viktigste han noensinne har gjort - nemlig forsvare trønderrockens ære.

- Jeg kan ikke sitte stille å se at min gode venn Terje Tysland får dårlig kritikk av musikkjournalister, og svarer derfor med samme mynt. Og med glimt i øyet, sier Meling til Dagbladet.

Blodfan av Tysland Den kjente forsvarsadvokaten er nemlig stor fan av Terje Tysland, og i likhet med mange andre trøndere finner han seg ikke i at Adresseavisen omtaler hans nye album, «Bare kjærlighet», på det han oppfatter som lemfeldig måte.

Adresseavisas musikkanmelder Vegard Enlid skriver bl.a:

«Men det er for langt mellom drammene. Vi får altfor mye fyllmasse i form av slapt låtskriver- og studiohåndverk» - og konkluderer med terningkast 3.

Forsvarsskrift for vennen Brynjar Meling er ikke bare stor fan av trønderrock, spesielt Terje Tysland. Han er også god venn av trubaduren. På forrige plate spilte han tuba, men på den siste, «Bare kjærlighet», er han bare med som forsvarer av ære.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer