Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Brystene ser ut som lyspærer

Donald Trump mener Carmen Elektras bryster ser ut som to lyspærer og at hans gravide kone er et monster.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Hvor Donald Trump (59) henter selvtilliten fra, er ikke lett å si. I går var finansmannen med den mye omtalte hentesveisen (populært døpt «The Donald» i amerikanske i medier) vært hos en annen underlig skrue med stor selvtillit, den omstridte radioverten Howard Stern, og snakket om den gravide kona Melanias (35) nye former.

- Du veit de bare blir svære, ikke sant? Men i hennes tilfelle på de riktige stedene, fortalte han. Og utdypet gladelig videre.

- Jeg mener, hun har virkelig blitt et monster - men på alle de riktige stedene.

Etter at Stern og hans medprogramleder Robin Quivers hadde mobbet han litt for bruken av ordet «monster», rodde Trump seg videre ut på havet.

- Jeg mener monster på den mest positive måten. Hun har blitt veldig, veldig stor - på alle de riktige stedene, gjentok Donald.

Han fortsatte utseendepraten med å fastslå at supermodellen Heidi Klum har mistet noe av attraksjonsverdien etter fødselen var gjennomført.

- Jeg så på henne her om dagen, og det var borte.

Stern spilte også av gamle opptak hvor Trump kaller «Frustrete Fruer»-stjernen Nicolette Sheridan «veldig flatbrystet». Carmen Electras implanterte bryster fikk også gjennomgå «de ser ut som to lyspærer».

FÅR BARN: Donald Trump venter barn sammen med kona Melania. Alle foto: SCANPIX
FÅR BARN: Donald Trump venter barn sammen med kona Melania. Alle foto: SCANPIX Vis mer

Oscarvinner Halle Berry har også vært under Trumps lupe: «Fra livet til skuldrene er hun en 10\'er. Ansiktet er en solid 8\'er. Og beina er kanskje litt mindre.»

Donald Trumps utseende, ble ikke gitt noen karakter. Ei heller hårsveisen.

LYSPÆRER:</B> Donald Trump om Carmen Electras bryster.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!