Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bryter tausheten etter at Zayn Malik forlot gruppa: - Vi er knust

De gjenværende One Direction-medlemmene lover å ikke gi opp.

VIL FORTSETTE: Det britisk-irske boybandet One Direction har hatt noen turbulente uker etter at Zayn Malik (i midten) valgte å bryte med gruppa. Nå forsikrer resten av gutta fansen om at alt vil bli som før. Foto: Stella Pictures
VIL FORTSETTE: Det britisk-irske boybandet One Direction har hatt noen turbulente uker etter at Zayn Malik (i midten) valgte å bryte med gruppa. Nå forsikrer resten av gutta fansen om at alt vil bli som før. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det har blåst rundt det populære boybandet One Direction den siste tida, etter at medlemmet Zayn Malik (22) annonserte at hans tid i gruppa var forbi.

Det britisk-irske bandet, som ellers består av ungpikeidolene Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson, regnes som et av de mest suksessfulle boybandene i nåværende tid.

Gruppa ble dannet under den britiske versjonen av talentkonkurransen «X-Factor» i 2010, der de endte på en tredjeplass.

- Sterkere enn noensinne Etter Maliks noe overraskende exit for snart to uker siden, har spekulasjonene omkring gruppas framtid herjet på sosiale medier.

1. påskedag ga de fire gjenværende medlemmene sitt første intervju, der de forsikrer fansen om at det meste vil bli som før.

- Vi er knust over at Zayn har valgt å forlate oss. Etter noen opptredener med bare oss fire, har vi likevel blitt selvsikre og fast bestemt på å fortsette - sterkere enn noensinne, sier Liam Payne til The Sun.

- Vi har så mye mer å gi, fortsetter Louis Tomlinson.

Slipper sololåt Zayn Malik er på sin side allerede i gang med nye prosjekter, og slapp demoen til en ny sololåt i forrige uke.

22-åringen bekreftet selv bruddet fra gruppa på Facebook.

- Jeg vil gjerne be om unnskyldning til fansen hvis de føler seg skuffa, men jeg må gjøre det som føles riktig, skrev han blant annet.

One Direction - uten Zayn Malik - skal etter planen spille på Ullevål Stadion i juni.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!