Bryter tausheten etter at Zayn Malik forlot gruppa: - Vi er knust

De gjenværende One Direction-medlemmene lover å ikke gi opp.

VIL FORTSETTE: Det britisk-irske boybandet One Direction har hatt noen turbulente uker etter at Zayn Malik (i midten) valgte å bryte med gruppa. Nå forsikrer resten av gutta fansen om at alt vil bli som før. Foto: Stella Pictures
VIL FORTSETTE: Det britisk-irske boybandet One Direction har hatt noen turbulente uker etter at Zayn Malik (i midten) valgte å bryte med gruppa. Nå forsikrer resten av gutta fansen om at alt vil bli som før. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har blåst rundt det populære boybandet One Direction den siste tida, etter at medlemmet Zayn Malik (22) annonserte at hans tid i gruppa var forbi.

Det britisk-irske bandet, som ellers består av ungpikeidolene Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson, regnes som et av de mest suksessfulle boybandene i nåværende tid.

Gruppa ble dannet under den britiske versjonen av talentkonkurransen «X-Factor» i 2010, der de endte på en tredjeplass.

- Sterkere enn noensinne Etter Maliks noe overraskende exit for snart to uker siden, har spekulasjonene omkring gruppas framtid herjet på sosiale medier.

1. påskedag ga de fire gjenværende medlemmene sitt første intervju, der de forsikrer fansen om at det meste vil bli som før.

- Vi er knust over at Zayn har valgt å forlate oss. Etter noen opptredener med bare oss fire, har vi likevel blitt selvsikre og fast bestemt på å fortsette - sterkere enn noensinne, sier Liam Payne til The Sun.

- Vi har så mye mer å gi, fortsetter Louis Tomlinson.

Slipper sololåt Zayn Malik er på sin side allerede i gang med nye prosjekter, og slapp demoen til en ny sololåt i forrige uke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.