Budeie-blondiner

Bortskjemte Hollywood-berter helt på jordet, heia folk og fe. TV3, premiere i går kveld

Alt er i utgangspunktet feil med denne serien, men den føyer seg pent inn i rekken av endeløse virkelighets-tv som spys ut av uoriginale fjernsynsselskaper. Her treffer vi to limousinblondiner fra millionklassen som rager førti etasjer høyere enn den simple overklassen i USA, modell og jetsetpike Paris Hilton og bestevenninnen Nicole Richie, datteren av Lionel Richie. Nå ut på tur for å gjøre landsbygda og ingen av dem har akkurat vært budeier tidligere.

Barnesuite

Hilton bodde sammen med sin søster på en barnesuite på fasjonable Waldorf-Astoria i New York da hun var liten. Nå er hun ettertraktet kjendis i De Berømte Stater. Sammen med Nicole drar hun ut av det beskyttede liv som et par med Gucci-utgaver av Thelma & Louise. De skal til en småby i Arkansas med 817 innbyggere hvor de skal campe på et dobbeltrom med et lite band i fem uker. Jentene skal være med på dagenes donter blant ekle insekter, okser, pickups, kokte haner og hardt fysisk arbeid.

TV-ANMELDELSE:

«The simple life»

Amerikansk reality-serie, sendes på TV 3 hver tirsdag klokka 20.30.

De to første episodene i går bærer bud om stor underholdning, fordi det oppstår uendelig mange flaue episoder. Samtidig gir serien gir et unikt bilde av de vanvittige forskjellene i det stadig veltrimmede klassesamfunnet.

Mere, mere

Det er bare å håpe at oksene ser flanellsrødt og stanger blondinene i stumpen så de får med seg varige minner hjem til det 400 kvm store boblebadet med egen bar.

Dette var jaggu moro, også fordi Paris og Nicole lar seg utnytte bevisst for den kommersielle staten tv. Mere, mere.

Hva med å lage en norsk utgave der vanlig nordmenn blir statsråder for en fireårs-periode? Unnskyld, det er jo allerede en virkelighet.

Derfor, god tur til Paris.

BABES PÅ LANDET: Paris Hilton og Nicole Richie i tv-serien «The Simple Life» startet i går og vår anmelder holder med husdyra, men koste seg med de to første episodene. Men hvorfor klarer ikke TV3 å lage en norsk tittel på dårskapen?