Budsjettgalskap

At et såkalt globalt klimaproblem er viktigste krangleområde i et norsk statsbudsjett er ubegripelig. 

SKEPTISK: - Altfor mange politikere har åpenbart glemt at hovedoppgaven må være å sikre det norske folk gode og trygge tider og å skape tro hos alle på en god fremtid!
&nbsp;<span style="background-color: initial;">Budsjettkranglingen om såkalt å redde jordklodens klima fra oss i lille Norge er helt ubegripelig, skriver Carl I. Hagen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix</span>
SKEPTISK: - Altfor mange politikere har åpenbart glemt at hovedoppgaven må være å sikre det norske folk gode og trygge tider og å skape tro hos alle på en god fremtid!  Budsjettkranglingen om såkalt å redde jordklodens klima fra oss i lille Norge er helt ubegripelig, skriver Carl I. Hagen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer
Meninger

Det at et eventuelt globalt såkalt klimaproblem er det viktigste krangleområde i et norsk statsbudsjett er ubegripelig i alle sammenhenger.

Det er mange reelle vitenskapsfolk som mener at utslipp og mengde av den vekstfremmede gassen CO2 i atmosfæren ikke har noen merkbar innvirkning på klimaet. CO2-mengde har variert i årtusener og ja millioner av år og det har vært istid og mye varmere før. Det var varmere for noen tusen år siden og ikke så mange som kjørte bil da.

For nysgjerrige se på co2Science.org, klimarealistene.com og NIPCC.com . Eller les boken «Den oppblåste tenåring som ble tatt for å være verdens topp klimaekspert» av Donna Laframboise. Her blir bildet av IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change) avslørt som bedragere hvor regjeringsutnevnte folk og deres byråkrater fortolker vitenskapsfolk helt feil og som bruker såkalte klimamodeller som viser feilaktige resultater.

Disse klimamodellene spådde om fremtiden på 90 tallet hva som ville skje i 2010 og 2015. Nå vet vi resultatet, som er helt annerledes. Mange sa i 1989 at vi bare hadde ti femten år på oss og de andre partiene i Stortinget konkurrerte med ambiøse utslippsreduksjonsmål i 2010 og 2015. Disse andre partier har hatt stort flertall i tiden som gikk og utslippene er gått opp og ikke ned med fra 20 til 50% som de lovet i 1989. Hvorledes noen kan ha tillit til de andre partier som beviselig er på jordet er ubegripelig! Selv med økte utslipp er det ingen reell temperaturøkning siden 1989. Ingen grunn til å bruke milliarder av dollar på å redusere CO2-utslipp. Endelig er det en president i USA som tenker selv og ikke lar seg lure av skredderne og veverne i IPCC. (Skreddere og vevere etter de som lurte Keiseren og hans statsråder i eventyret til H.C.Andersen.)

Uansett har det som skjer i Norge null innvirkning på klimaet uansett hva man mener om selve saken. Det er hva de øvrige rundt 6 milliarder mennesker gjør som kunne betydd noe. Hva vi 6 millioner gjør har null virkning. Vi burde kun se på våre utslipp i forhold til innbyggere og da ligger vi godt an fordi vår elektrisitet kommer fra ren vannkraft, mens Kina visstnok åpner et nytt kullkraftverk hver uke og det er en mengde kullkraftverk i India og Europa. I Europa regnes gasskraftverk for ren energi, mens her snakker MDG, KrF, Venstre og vel SP om forurensende gasskraftverk. De er så gale at de nekter å bruke gass på plattformer til å lage strøm til drift av plattformens maskiener. Nei gassen sendes i rør til Tyskland hvor Statkrafts verk lager strøm som sendes i ledning til Østlandet så i ledninger til Vestlandet og så i ny dyr ledning ut til den plattformen gassen kom opp. Den eventuelle virkning på utslipp er nøyaktig de samme, men går på Tysklands område og ikke Norge, men da det påstås å være et globalt problem så kunne gassen fint vært brukt på plattformen. Dette er galskap satt i system!

Falske påstander om klima som Trine og Knut Arild, og vel også Erna har svelget helt rått, kan altså lage regjeringskrise! Helt sprøtt!

I Norge er altså ikke bevilgninger til helsevesenet, eldreomsorgen, skole, innvandring, forsvaret, politiet, landbruket, skatter og avgifter eller noe annet som berører den norske befolkning som lager budsjettproblemer, men faktisk noe som har null innvirkning på befolkningen i Norge. Nå er det på tide med litt sunn fornuft og avvisning av å kaste bort folks skattepenger på å redusere den vekstfremmende gassen for grønne planter og skog.

Altfor mange politikere har åpenbart glemt at hovedoppgaven må være å sikre det norske folk gode og trygge tider og å skape tro hos alle på en god fremtid!

Budsjettkranglingen om såkalt å redde jordklodens klima fra oss i lille Norge er helt ubegripelig!

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.