Buet ut

Britney smilte så vidt til fansen i går kveld.

3000 mennesker hadde stått på Leicester Square i flere timer, da Britney Spears dukket opp en time for seint til sin egen London-premiere i går kveld. De hadde håpet på et glimt av stjernen - og kanskje en autograf - men 20-åringen var rask på den røde løperen.

Fansen pep henne ut, og det hjalp lite at hun dukket opp på kinobalkongen noe seinere. Unge fans sto i tårer etter at britneydrømmen deres var blitt knust.

Flere hadde hengt opp bannere med påskrift som: «Come all the way from South Africa to see you» og «Britney I want to be you - you're the best».

- Gråter og gråter

Mange filmstjerner tar seg god tid til å hilse på fansen under premierer. Tom Cruise og Penelope Cruz brukte en time på den røde løperen forleden.

11 år gamle Gemma Willis hadde stått i kø sammen med moren i over fem timer.

- Gemma gråter og gråter. Jeg fatter ikke hvordan Britney kan forvente at folk skal se filmen når hun ikke gidder å si hei til fansen, sa moren Jane til BBC.

Alt de frammøtte så i går kveld var en «skikkelse som forsvant i fotografenes blitsregn».

To nye filmer

Tidligere på dagen hadde Britney i et intervju gitt uttrykk for at det kan ligge noe i ryktene om at det er slutt mellom henne kjæresten Justin Timberlake.

- Jeg er ikke i et intenst forhold akkurat nå, sa hun, uten å kommentere ytterligere hva hun mente med det.

Hun fortalte også at hun framover vil konsentrere seg om film - og mindre om musikk.

- Musikken er mitt hjerte og sjel, og det er det jeg skal drive med. Men akkurat nå er skuespill noe nytt og noe veldig spennende, sa Britney Spears.

Hun la heller ikke skjul på at hun gjerne mottar en Oscar, dersom hun skulle bli nominert en gang i framtida.

Ifølge «Crossroad»-produsent, Ann Carli, har Britney to nye filmer i kikkerten:

  • En film om et intenst kjærlighetsforhold.
  • Et filmstykke Carli beskriver som et «flergenerasjons-drama».
«CROSSROADS»: Britney sammen med motskuespiller Anson Mount.
PEPET UT: Britney Spears smiler forsiktig, men det hjalp ikke. Fansen raset over hennes rekordforsøk på den røde løperen.