Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Buli nekter å gå med på Quart-konkurs

Vil ikke skrive under.

PÅ BAKBEINA: Arild Buli. Foto: TOR ERIK SCHRØDER/SCANPIX
PÅ BAKBEINA: Arild Buli. Foto: TOR ERIK SCHRØDER/SCANPIX Vis mer

||| Eier Arild Buli nekter å underskrive konkursbegjæringen for Quartfestivalen. Men skaffer han ikke penger innen en uke, vil Quarten bli slått konkurs likevel.

— Jeg gir aldri opp. Hadde jeg hatt flere penger ville jeg brukt dem på Quart, sier Arild Buli til fvn.no.

100 ansatte med utestående lønn har begjært selskapet Quart Event, som eies av Buli, konkurs. Årsaken til begjæringen er at de ansatte ønsker å sikre seg muligheten til å få dekket lønnen av lønnsgarantifondet. De ansatte representeres av advokat Olav Sylte, og har til sammen et krav på minst 2,5 millioner kroner.

Sylte opplyser at et rettsmøte vil bli berammet i Kristiansand tingrett innen en uke. Hvis det fremdeles ikke er penger i kassen vil festivalen bli slått konkurs, ifølge advokaten.

— Jeg vet jo at Sylte kommer til å sende begjæringen til retten, men jeg vil overlate til retten å ta stilling til dette, sier Buli.

Totalt gikk Quart 09 med 30 millioner i minus, noe som har gitt 15 millioner kroner i gjeld. Buli overtok konkursboet etter at festivalen rett før åpning gikk til skifteretten.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media