Bunkersliv - dag IV

Snorkende deltakere og manglende frukt - natta i bunkersen har vært begivenhetsrik som alltid.

Vi hadde håpet på sex, men vår gryende optimisme fikk seg enstygg knekk da Johannes fortalte koseklumpen Veronika at han aldri kom til å være utro. Johannes er en mann av stål, hvordan skal vi ellers tolke opplysningene om at han vil være avholdende? Han deler til og med samme litterære smak som Veronika. De har begge lest Morgan Kane, kan Big Brothers hjemmeside rapportere.

Før leggetid i går avslørte Line sine innerste toaletthemmeligheter. Line har med seg seks toalettmapper, og ikke engang deltakernes grenseløse fantasi klarte å finne ut hva Line kunne ha i så mange mapper. Line følte seg tvunget til avsløringer.

Barbersaker, kremer, hårstrikker, sminke og mye mye mer. Det kan virke som om virkeligheten alltid er mer overraskende enn det vi tror. Hjemmesiden er litt mer avmålt: 'Dette er saker en pike ikke kan være foruten, naturligvis.' Tenkte vi det ikke.

De foregående nettene har vært plaget av hyppige sengebytter deltakerne imellom. I natt åpenbarte det seg et annet spøkelse, snorkingen.

Güner har både snorket og snakket i søvne, mens Dennis har hørt ut som et sagbruk. Og på toppen av det hele har Kristian invadert det snorkefrie rommet med, ja nettopp, snorking. Det ble så ille at Monica og Remi måtte vekke ham.

Og hva skjer egentlig mellom Remi og Dennis? Güners heftige spådommer i går har ikke blitt forløst.

På toppen av det hele klarte Remi og Espen å glemme at slusen var åpen for andre dag på rad. De fikk altså ikke hentet frukt, melk eller andre godsaker i dag heller.

Noe nærmere krisestemning kommer vi vel ikke?

john.rasmussen@dagbladet.no

SNORKER HOS IKKE-SNORKERNE: Kristian måtte finne seg i å bli vekket i natt.
TOALETTMAPPER I HOPETALL: Lines seks toalettmapper ble gjenstand for heftig begeistring hos BB-deltakerne.
GLEMTE FRUKTEN: Etter at Kristian forstyrret nattesøvnen til Remi var det kanskje ikke så rart at han glemte å hente godsakene i slusa.