Bunkersliv- dag III

Kosen tar seg opp i huset. Flere par er på gang, men fortsatt ingen sex. Nattas tilstandsraport er klar.

Den første nominasjonen er over, og deltakerne er naturlig nok litt svette. Det er ingen spøk å bli nominert i første runde. Vi dødelige kan bare tenke oss forferdelsen av å måtte gå ut av bunkersen som førstemann, sjansen for å drukne i glemselens hav er stor. Slikt får man ikke lede spennende reiseprogram av.

Veronica, Jan A., Gro A., og Espen er altså de nominerte til tittelen som årets store BB-taper.

Big Brothers hjemmeside kan fortelle at Veronica ble ensom i natt og søkte trøst hos Johannes. Det er som sagt ingen spøk å bli nominert. Men i dobbeltsengen til Johannes ligger jo Dennis også. Slikt kan fort gi store konflikter.

Også Dennis da, som allerede er blitt kastet ut av Lines seng. Hjemmesiden spekulerer i om Dennis til slutt ender opp med å dele seng med Remi. Tre senger på fire dager. Ikke rart Dennis blir døpt sengenomaden av hjemmesiden: 'Stakkars Dennis, livet som sengenomade er ingen spøk,' sympatiserer de. Bare tenk på alle sykdommene du kan få. Hvem skulle tro det var så vanskelig å få en god natts søvn i et hus med fremmede mennesker?

Og hva skjer egentlig med Dennis og Remi? Güner kaster brannfakkelen midt i ansiktet på Dennis. Kan Dennis og Remi bli et par? Güner tror og håper det, Dennis 'fnyser av det.' Spenningen stiger, hva skjer om Dennis må dele DOBBELTSENG med Remi? Jeg kan ikke vente.

Güner har flere tips om pardannelser. Veronika og Johannes har hverken klint eller pult, men de trives åpenbart i samme seng. Johannes er litt bekymret for hvordan kjæresten vil reagere på at de deler seng, men ærlig talt Johannes. Du blir jo kjendis, dama di er sannsynligvis ikke så veldig kjent. Du gjør som du vil. Glem ikke hvor lykkelige Anne Mona og Ramsy ble, og nesten ingen vet hvem Anne Monas eks-forlovede er. Like barn leker best, dette blir bra!

john.rasmussen@dagbladet.no

KASTET BRANNFAKKEL: Güner tror mye om mangt, og får Dennis til å "fnyse" av spekulasjonene.
SENGEHESTER: Johannes og Veronica liker å kose. Det spørs om Johannes' kjæreste er like fornøyd.
SPENTE DELTAKERE: Veronica og Lise Marie er tydelig preget av stundens alvor under nominasjonene i går.