Bunkersliv

Festen er i gang, og du vet du skal se på i 100 dager. Her er de første nyhetene.

Festen i bunkeren på Fornebu er i gang, og de neste 100 dagene kommer du til å bli pepret med historier om de 12 deltakerne i Big Brother 2002. Hva er vel bedre enn å starte med nattas hendelser, de du kommer til å se på TV i kveld? Alltid best å være forberedt.

hjemmesiden til Big Brother kan du holde deg oppdatert på alt som skjer i huset. Nå, noen timer og en fest etter innflyttingen, har noen av deltakerne allerede rukket å ha den første sengeaktiviteten.

Johannes og Jan Arne har nemlig sneket seg inn på rommet til Veronika, Katrin, og Line. Der blir jentene «kilt etter alle kunstens regler», noe som gjør at Line konstaterer følgende:

- -Ja, det var den første sengeaktiviteten, dere!

Hvor skal dette ende?

Veronica presenterer seg som lesbisk snekker, men avslører litt senerer at hun bare tøyset og tullet med de andre deltakerne. Dette kommer nok til å bli en høydare på åpningsshowet i kveld.

Og naturligvis har deltakerne allerede rukket å diskutere hvorvidt det skal være røykeforbud i bunkersen. Denne diskusjonen kommer til å blusse opp i tiden fremover, skal vi tro hjemmesiden til BB.

Hvis du vil se deltakerne dusje, eller følge med på andre live-tjenester må du skynde deg hvis du ikke vil betale for godbitene. I år skal Big Brother ta Big Money for å overvære dusjinga på nettet. Tjenstene skal visstnok være gratis i en prøveperiode.

john.rasmussen@dagbladet.no

SENGEKOS: Utagerende kiling. "Jan Arne legger seg oppå Line for å komme til" skriver Big Brothers hjemmesider.
DUSJING: Person som snart skal bli berømt i fem minutter tar seg en dusj.
DREKKING: Dennis tok med seg 2 kasser champagne under mottoet "fest, fitte og angst".