<strong>SJANGERLØST:</strong> For noen år siden rykket Kjell Ola Dahl ut og offentliggjorde at han ville slutte som krimforfatter. Det spørs om det er så lurt. Foto: Espen Røst / Dagbladet
SJANGERLØST: For noen år siden rykket Kjell Ola Dahl ut og offentliggjorde at han ville slutte som krimforfatter. Det spørs om det er så lurt. Foto: Espen Røst / Dagbladet Vis mer

Burde han fortsatt med krim istedet?

Kjell Ola Dahls skjønnlitterære trilogi er hverken skarp nok som satire, eller underholdende nok som roman.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ANMELDELSE: For et par år siden rykket Kjell Ola Dahl ut og annonserte at han ville slutte som krimforfatter, med et betimelig hjertesukk over en gjennomkommersialisert sjanger som han mente var forfalt til legeroman og «en retrett-karrière for B- og C-kjendiser». Selv har han blitt omtalt som en litterær krimforfatter med suksess-serien om politietterforskerne Gunnarstranda og Frølich.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer