Bursdagsinvitasjon gikk viralt

Bursdagsinvitasjonen gikk viralt, og tusenvis dukket opp i 15-årsdagen. Én døde

Mexicanske Rubi (15) fikk tusenvis av mennesker på besøk på bursdagen etter at foreldrenes invitasjonsvideo gikk viralt. En mann døde under feiringen. 

ENORM OPPMERKSOMHET: Her ankommer Rubi Ibarra sin storslagne 15-årsfeiring, som har fått stor oppmerksomhet verden rundt, etter at bursdagsinvitasjonen fra familien gtikk viralt, og over én million sa de skulle dukke opp. Her er hun omringet av en horde av journalister. FOTO: AP Photo / Enric Marti / NTB Scanpix
ENORM OPPMERKSOMHET: Her ankommer Rubi Ibarra sin storslagne 15-årsfeiring, som har fått stor oppmerksomhet verden rundt, etter at bursdagsinvitasjonen fra familien gtikk viralt, og over én million sa de skulle dukke opp. Her er hun omringet av en horde av journalister. FOTO: AP Photo / Enric Marti / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet/NTB): Mexicanske Rubi Ibarra Garcia og foreldrene hennes skulle egentlig bare invitere naboer og familie til å delta i feiringen av 15-årsdagen hennes. Invitasjonen ble sendt ut via en video på Facebook.

Familien var forberedt på at feiringen kunne bli folksom, etter at over en million mennesker hadde takket ja til arrangementet på sosiale medier.

En stor plakat med påskriften «Velkommen til 15-årsdagen min» var satt opp ved inngangen til festen på et jorde i landsbyen La Joya i delstaten San Luis Potosi. Flere telt og langbord med mat sto klare til gjestene, som i mange tilfeller hadde kommet langveisfra.

Bursdagsbarnet selv var tilsynelatende litt brydd av all oppmerksomheten og måtte få hjelp av familiemedlemmer for å komme seg forbi fotografer og reportere som flokket seg rundt henne.

– Alle velkomne

Festen fikk nasjonal og internasjonal oppmerksomhet tidlig i desember etter at en lokal fotograf la ut en video på nettet hvor jentas far beskriver den kommende festen med mat, underholdning med lokale band, og et hesteveddeløp hvor vinneren kunne stikke av med en premie på 10.000 pesos.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer