Bursdagsklubb

Som seg hør og bør feirer klubbkonseptet Elektra to-års jubileumet sitt tre dager til ende. På gjestelisten står både nye og gamle venner.

Elektra så dagens lys i Bergen, på det nå nedlagte utestedet Permanenten. I dag er det Agora som har æren av å være klubbkonseptets verter i Bergen. I løpet av sin levetid har Elektra opplevd å ekspandere til Osloklubben Blå og Trondheimsklubben Blæst.

En kveld med Elektra har sitt eget skreddersydde opplegg og det finnes ingen andre faste gjester enn performancegruppa Fibuts. Elektras egne dj\'s dukker også opp med jevne mellomrom.

Bursdagsfeiringen består av technoaftener. Mind Over Midi, eller Helge Tømmervåg, tar med seg materiale fra en plate som slippes i mai og heter «Project 3». Her medvirker blant andre Sidsel Endresen, Anneli Drecker, Bugge Wesseltoft og Nils Petter Molvær.

Helge Tømmervåg har drevet med elektronisk musikk siden åttitallet og stilen hans beskrives som arktisk ambient og minimalistisk techno. Oddman og Stein Bjercke, fra Lorenzo, bidrar med vokal på klubbkveldene såvel som på plata.

Skatebård er en relativt ukjent fyr fra Sunnmøre, som visstnok leverer kompromissløs og frekk techno. Elektra-bakmann Thomas Paulsen, også kjent som dj Urb, står for progressiv techno.

Elektra holder fest på Agora i Bergen i dag, Blå i Oslo på fredag og Blæst i Trondheim på lørdag.

For å få vite mer om Elektra kan du besøke websidene deres. Mind over Midi har sine egne sider, eller du kan besøke prosjektet på Beatservice.no.