Bush forbereder krig mot Iran

«USA har styrtet utallige demokratiske regjeringer og erstattet dem med fascistiske diktaturer. Iran har ikke angrepet et annet land på 150 år. USA har bombet 80 land siden 2. verdenskrig.

Arild

«Hvis Iran får atomvåpen, noe som de garantert vil skaffe seg hvis de kan, så blir det total katastrofe i verden. Tenk på de som kan skaffe seg atomvåpen da? EU og USA tar ikke feil når de sier Iran må stoppes før eller seinere. De skjulte anleggene i 18 år før de plutselig skryter av at de har atomteknologi. USA vil sikkert ikke gå til militære aksjoner, men det er jo det eneste som hjelper hvis de ikke bøyer seg for FN-sanksjonene.

Jørgen

«Det eneste som garanterer en total katastrofe i Midtøsten, er et militært angrep på Iran. For det første er styret i Iran så ustabilt at det er fryktelig vanskelig å forutsi hvordan de vil reagere på et eventuelt militært angrep. For det andre vil mange arabiske land og radikale muslimer over hele verden se det som en voldsom provokasjon dersom USA angriper Iran. For det tredje vil et eventuelt Amerikansk militært angrep på Iran kreve store militære ressurser. Dermed vil det svekke amerikansk tilstedeværelse i Irak og Afghanistan, to land der reaksjonene på et amerikansk angrep på Iran sannsynligvis vil være voldsomme.

Sundgame

«Hva med atomvåpen i USA? Ingen kan stoppe dem, ikke sant? Hvorfor har USA lov til å lage og bruke atomvåpen i mange land, mens Iran og Den tredje verden har ikke lov?

Anouar