Butikk nektet dem under 25 år å kjøpe kiwi, for å skåne Harry Styles

Da Harry Styles ble pepret med kiwier, tok butikk-kjeden saken i egne hender.

UNGPIKEIDOL: Artist Harry Styles ble pepret med kiwier da han fremførte låta «Kiwi» på Eventim Apollo forrige uke. FOTO: NTB Scanpix
UNGPIKEIDOL: Artist Harry Styles ble pepret med kiwier da han fremførte låta «Kiwi» på Eventim Apollo forrige uke. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den britiske butikkjeden Asda nektet kunder under 25 år å kjøpe kiwi ved en butikk i Manchester torsdag. Grunnen var at de ville beskytte artisten Harry Styles, som skulle ha konsert på konsertarenaen O2 Apollo i Manchester, skriver Independent.

Da Styles, som tidligere var medlem av boybandet One Direction, spilte på Eventim Apollo i London tidligere i uka, ble han pepret med kiwier mens han fremførte låta «Kiwi».

På et tidspunkt holdt han på å falle, fordi han tråkket på en kiwi som lå på scenegulvet.

- Dere så meg kanskje falle tidligere, i denne sangen. Det viste seg at det var på grunn av en kiwi. Det var den skyldige. Se, der er enda en. Dette kan ende opp med å bli et problem, sa Styles til publikum.

Beskyttes

Butikkjeden Asda bestemte seg for å gjøre sitt for å sette en stopper for problemet.

I en uttalse til pressen sa en talsperson fra Asda at de vet at kundene deres elsker Harry Styles, og at de føler at det er deres plikt å beskytte en av byens innbyggere fra «de dårlige kiwiene» blant oss.

- Vi vil ikke se noen gjentakelse av uhellet, så for å unngå flere slike situasjoner, føler vi dette er et nødvendig tiltak, sier talspersonen.

Torsdag ble derfor alle personer de ansatte trodde kunne være under 25 år bedt om å vise legitimasjon dersom de ville kjøpe en kiwi.

Går solo

Styles ble først kjent for et internasjonalt publikum gjennom boybandet «One Direction». Bandet ble dannet under den britiske versjonen av talentkonkurransen «X-Factor» i 2010, der de kom på tredjeplass.

I juni 2016 ble det kjent at Styles hadde signert en kontrakt om å gi ut soloalbum på Columbia Records, som er det samme plateselskapet som har signert med One Direction.

Det britisk-irske bandet, som består av Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson , regnes som et av nåtidens mest suksessfulle boyband. Zayn Malik forlot gruppa i 2015.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer