Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Buzzcocks

Gamle punkhelter holder koken.

CD: Det dummeste man kan gjøre med Buzzcocks\' nye plate, er å se på bildene i coveret. Da vil man nemlig se middelaldrende fyrer med tynt hår, pondus og smakløse t-skjorter, ikke de smale og stilige punkerne fra hine hårde. Sparer man seg for synsinntrykket går alt meget bedre, for sett bort fra Pete Shelleys litt sprukne stemme, er det lite ved musikken som avslører at nesten tretti år har gått siden glansdagene. Det føles som evigheter siden, men det er tross alt kun tre år siden de ga ut «Buzzcocks» - og satte dagens punkleflende jyplinger på plass. «Flat-Pack Philosophy» følger formelen, noe som i grunnen ikke gjør noe siden den er deres egen , med rene poplåter satt inn i et punksystem. «Wish I Never Loved You» er både tematisk og musikalsk beslektet med de gamle klassikerne, mens resten av albumet ikke ligger voldsomt langt bak.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling