Bygg en mur utenfor 16-meteren på Ullevål.La Sverige betale for muren.

En tidligere midstopper snakker ut om norsk fotball.

MIDTSTOPPER-NYTT: Anders Jacobsen, her i Stoke anno 2000, har av På Kornet fått den delikate oppgaven det er å komme med knottene først på alle som skriver og bedriver fotball i Norge. I dag gir han oss et helt nytt regelverk. Foto: Keith Hammett.
MIDTSTOPPER-NYTT: Anders Jacobsen, her i Stoke anno 2000, har av På Kornet fått den delikate oppgaven det er å komme med knottene først på alle som skriver og bedriver fotball i Norge. I dag gir han oss et helt nytt regelverk. Foto: Keith Hammett. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På Kornet er spalta som gjør suksess både her hjemme og på kontinentet. Ifølge den siste sikre klikkoppdateringen leses vi nå både av høy og lav, totalt 3 mot 2 ved siste måling. En av dem er den tidligere fotballspiller, Anders Jacobsen, som denne skribent helt uten forvarsel trakk inn i forbindelse med at Norge endelig har fått ansatt ny sjef for våre herrer innenfor fotball og dårlige resultater.

Jacobsen, i dag lærer av yrke, er selvsagt positivt innstilt til å være den som tar ansvar. Her er hans tilsvar, nedtegnet i en slags soneforsvar under tittelen «MIDSTOPPERORDRENE».

I fredagens Dagbla ved Tom Stalsberg utnevnes jeg til noe jeg oppfatter å være fysisk rådgiver for NFF i alle sikkerhetsspørsmål. I den anledning har jeg latt meg inspirere av Donald Trumps presidentordre, i den grad man kan la seg inspirere av ham, til å skrive ut de såkalte midtstopperordrene. Kontroll og feilpasningskomitéen i NFF under plutselig ledelse av Kjakan Sønsteby (hvil i fred) må godkjenne ordrene. Inntil de er godkjent er de gjeldende politikk:

1. Bygg en mur utenfor 16-meteren på Ullevål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer