Bygger Ninja Turtles-pizzakaster i full størrelse

80-tallsleke blir virkelighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag åpner nerdemessa Comic Con i San Diego nok en gang dørene sine.

Messa fylles hvert år opp med rundt 130.000 fans av alt fra dataspill til tegneserier, og er et yndet sted å markedsføre alt fra sommerens nye superheltfilmer til høstens tv-serier.

En av filmene som promoteres tungt under årets messe er den kommende «Teenage Mutant Ninja Turtles»-filmen, noe den amerikanske pizzakjeden Pizza Hut yter sitt bidrag til.

For å fri til fans som besøker messa har nemlig selskapet hentet inspirasjon fra et godt gammelt 80-tallsleketøy fra ninjaskilpaddenes storhetstid - pizzakasteren - og bygget det i full størrelse.- Det er ikke verdens åttende vidunder, men det er nære på, opplyser pizzaselskapet ifølge Time Magazine.

22 kilometer i timen Som den opprinnelige plastleken er det snakk om en bil som er i stand til å skyte ut pizzaer som om de skulle være leirduer.

Selskapet har bygget om en gammel pickup-truck og plassert et roterbart tårn i toppen. Messedeltagere vil få muligheten til å klatre opp i et sete og derfra kunne avfyre pizzaer i en radius på 180 grader, med en hastighet på 22 kilometer i timen og en rekkevidde på ni meter.Det later dessverre ikke til å være snakk om ekte pizzaer, men det var det tross alt ikke snakk om med den opprinnelige leketøyet heller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer