Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bylarm rammet av strømbrudd

Skal nå være rettet opp i.

FESTIVALSTEMNING: Coucheron med venner fylte P3-teltet på Youngstorget under første dag av Bylarm 2015. Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
FESTIVALSTEMNING: Coucheron med venner fylte P3-teltet på Youngstorget under første dag av Bylarm 2015. Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I løpet av fire dager skal 113 band og artister opptre på 14 konsertsteder under Bylarm.

Under kveldens arrangement, som også er musikkonferansen- og festivalens siste, ble imidlertid artistene rammet av et strømbrudd.

- Vi jobber med å fikse problemet, skriver Bylarm på Twitter.

Én konsekvens av strømbruddet er at Fay Wildhagens konsert er flyttet til Rockefeller klokka 01.30. Opptredenen til Västerbron og Kenneth Engebretsen ble også som følge av de tekniske problemene avbrutt tidligere enn planlagt.  

- Det var totalt tre scener på Youngstorget som ble rammet strømstans på 1,5 timer. Heldigvis skaper ikke dette store problemer, og det blir ingen forsinkelse andre steder enn 15 minutter på Tidal frem til midnatt, sier presseansvarlig i Bylarm, Celine Ryel, til Dagbladet.  

- Hvordan kan noe slikt skje i 2015?

- Det var rett og slett tekniske problemer, og sånne ting inntreffer bare, dessverre. Heldigvis har vi en gjeng med flinke folk som gjør så godt de kan, slik at vi nå fikk fikset problemet. Vi har sett reaksjoner fra publikum på Twitter, og heldigvis er de fleste forståelsesfulle.  

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!