Bylarms mange dobbeltroller

Interesser på kryss og tvers i norsk musikkliv. Et problem?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Klikk her for å se Bylarm-kartet i full størrelse

(Dagbladet.no): I løpet av de siste ti årene har Bylarm utviklet seg til å bli en ekstremt viktig arena for norske band og artister, en møteplass der de kan vise seg fram for en samlet musikkbransje.

Musikkmiljøet i Norge er lite, og mange aktører har bindinger til hverandre. I Bylarm-administrasjonen sitter flere sentrale bransjeaktører med økonomiske interesser i band som skal spille under bransjetreffet. Styret i stiftelsen består også av personer med ulike interesser i norsk musikkliv.

- Norge er et lite land. Jeg blir mer skeptisk til dem som sier de ikke er inhabile i visse saker, sier styreleder Bendik Hofseth til Dagbladet.no.

Fikk kritikk

Stiftelsen Bylarm har engasjert management- og booking-byrået Bureau Storm til å ta seg av den daglige driften. Bureau Storm har blant annet festivalaktuelle 120 Days, BigBang og Heroes & Zeros i stallen. Bylarms daglige leder Erlend Mogård-Larsen er også medeier i Bureau Storm. I fjor fikk han kritikk for å ha booket duoen Adjagas, som han også er manager for, til et arrangement for de internasjonale delegatene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer