Byr på småhumring

«The Great Buck Howard» er en film det er lett å like

AKTUELL PÅ DVD: «The Great Buck Howard», med John Malkovich i hovedrollen.
AKTUELL PÅ DVD: «The Great Buck Howard», med John Malkovich i hovedrollen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||DVD: «The Great Buck Howard» er kanskje ikke en «great» film. Men den er en ganske hyggelig og lun film om hvordan en kjendis takler livet etter lysene er slått av og de store avisene har sluttet å ringe. Buck Howard (John Malkovich) er tryllekunstner — unnskyld, «illusjonist» — og selv om han ikke lenger er på A-listen av kjendiser som blir invitert til de store tv-showene, møter småbypublikummet fremdeles opp.

Flat, men troverdig
Hovedpersonen er Troy (Colin Hanks), en ung, sympatisk jusstudent som hopper studiene for å gjøre «noe annet», og ender opp som personlig assistent for den forhenværende stjernen. Siden ingen vi møter er virkelig slemme eller onde, og konfliktene er ganske overkommelige, må den dramatiske kurven nødvendigvis blir ganske flat. Men det gjør samtidig historien mer troverdig og lett å like.

Symptatisk

Dette er en komedie uten de store latterbrølene, men småhumring hele veien er heller ikke å forakte. Og så er det en velkommen avveksling å se Malkovich i en sympatisk rolle.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer