Bytter jobb?

Bjørn Eidsvåg var favoritten til det livserfarne publikummet da han opptrådte på Natthjemmets tiårsjubileum i Oslo i går kveld. Nå vurderer den populære artisten pause fra karrieren for å jobbe blant de svake og utstøtte igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Eidsvåg ble tatt varmt imot av publikum på Natthjemmets utendørsfest ved Akershus festning. Mange av publikummerne er brukere av hjemmet, og Bjørn Eidsvågs tekster og musikk betyr mye for dem.

- Jeg kan garantere at han er favorittartisten til alle jentene på gata, sier Tove som har gått Oslo-asfalten i 26 år.

- Spesielt er vi glad i «Skyfri himmel». Den har jeg lært selv på gitar. Julaften for noen år siden satt jeg inne i fengsel og spilte sangen på julaften. Da var det ikke enkelt for meg, sier Tove.

Kirkens Bymisjon

Før artistkarrieren tok av, jobbet Bjørn Eidsvåg åtte år på psykiatrisk avdeling ved Lier sykehus i Buskerud.

- Det var en veldig nyttig periode for meg, sier Bjørn Eidsvåg.

- Erfaringene derfra har jeg hatt stor nytte av opp til denne dag. Spesielt i låtskrivingen. Artistverdenen kan av og til bli veldig kunstig og rar, og jeg vurderer faktisk på om jeg skal ta en pause og kanskje jobbe for en slik institusjon som Kirkens Bymisjon. Komme ned på grunnfjellet igjen, sier Eidsvåg.

Spilte gratis

Og nettopp Kirkens Bymisjon sto bak festarrangementet i går. Flere hundre mennesker var innom feiringen. Både Eidsvåg, Steinar Albrigtsen, imitatoren Kjersti Fjeldstad og andre artister opptrådte gratis.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer