«Radioresepsjonen»:

Bytter navn

Dette blir nytt når «Radioresepsjonen» flytter ut fra NRK.

NAVNEBYTTE: Tore og Steinar Sagen, og Bjarte Tjøstheim går over til Schibsted, og tar samtidig med seg «Radioresepsjonen»-konseptet. Foto: Anders Grønneberg
NAVNEBYTTE: Tore og Steinar Sagen, og Bjarte Tjøstheim går over til Schibsted, og tar samtidig med seg «Radioresepsjonen»-konseptet. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I mars meldte «Radioresepsjonen», bestående av Bjarte Tjøstheim og Tore og Steinar Sagen overgang til Schibsted. Da hadde de vært i NRK i 15 år.

Komiker og radioprofil Steinar Sagen sier til Dagbladet at valget om å flytte «Radioresepsjonen» til Schibsted skyldtes økonomi, og en spennende, ny mulighet fra konsernet. Komikeren forteller også at innholdet i trioens nye podkast vil forbli relativt likt.

- Det er en del ting vi ikke kan ta med oss fra NRK, som for eksempel navnet «Radioresepsjonen». Vi finner på nytt navn, men vi er fortsatt oss tre, så veldig annerledes blir det ikke, forklarer Sagen til Dagbladet.

Samme konsept - bytter navn

I tillegg til «Radioresepsjonen», skal også Herman Flesvig, Mikkel Niva og Harald Eia gå over til Schibsted.

Siv Tveitnes er konserndirektør for Schibsteds nyhetsmedier. Hun forteller til Dagbladet at konseptene «Radioresepsjonen», og Flesvig og Nivas podkast «Friminutt» skal fortsette når profilene går over til Schibsted.

- Det skal bare ikke hete det samme. Det skal være mye av den samme sjangeren. Når det gjelder Harald Eia, så skal han begynne å jobbe med nye konsepter. Det er litt mer åpent for hva han skal bringe til oss, sier Tveitnes til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer