Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Byttet bort mann og barn

Hvem har vel ikke av og til tenkt hvor deilig det hadde vært å bytte ut mann og barn? Nina Tandberg (42) og Marit Hillbom (41) gjorde det i ti dager.

Resultatet kan sees på kanalen om noen uker, når tredje episode vises. I dag er det premiere for serien.

De to kvinnene lot seg villig omplassere i sine nye hjem under regi av TV3s siste tilskudd av realityserier, «Konebytte». Begge synes den nye familietilværelsen gikk veldig bra. Samtidig er de glade for å være tilbake hos sine gamle partnere.

-  Det er klart jeg savnet Jens og barna, men familiebyttet var en morsom utfordring jeg ikke angrer på at jeg har vært med på, sier Marit Hillbom.

Mareritt

Hun og mannen Jens lot seg overtale i siste liten til å delta i serien, som allerede har skapt furore og skilsmisser i England og Sverige. De tror ikke det vil skje noe liknende i den norske versjonen.

-  Det har ikke vært noen skandaler hos oss. En av hovedgrunnene til at vi ble med, var at TV3 lovet at det skal være en feelgood -serie som ikke legger opp til de store konfliktene, sier Marit.

Den «nye» kona til Jens, Nina Tandberg, ble med etter at døtrene hadde sjekket konseptet på Internett. Men først etter utallige samtaler med pappa.

-  Jeg sa nei ganske mange ganger før produksjonsselskapet og familien til slutt klarte å overbevise meg. Jeg har ikke angret på det i ettertid, selv om det i starten var et mareritt å overlate barna våre til en helt fremmed kvinne, sier Dole.

Savnet

Begge konene forteller om hektiske dager og trivelige møter med en ny partner og nye barn.

-  Jeg har vært med Jens hele tida, han prater og finner på ting i ett sett så jeg har knapt hatt tid til å tenke. Det var en utrolig hyggelig opplevelse, men i noen stille stunder fikk jeg et veldig savn etter Dole og barna mine, sier Nina.

Hun mener parene er bedre egnet som venner enn som swingers, og får leende samtykke av de andre.

-  Jeg har hatt det bra, og fikk et godt forhold til både Dole og barna. Jeg håper vi kan utvikle et vennskap og ta med barna til det utrolig flotte småbruket de har på Hadeland, forteller Marit Hillbom.

-  Man skal være åpen og stole på partneren og forholdet for å gjøre dette, men jeg tror ikke noen av oss har vært spesielt nervøse for at det ville oppstå romanser med den nye partneren. Det er nok ungene vi har vært bekymret for, sier Nina.

-  Erfaringen har fått meg til igjen å se hvor høyt jeg elsker Nina. Jeg er egentlig blitt nyforelsket igjen, mener Dole.

Og til dere som lurer - konene sov i egne gjesterom.

GJENFORENT: Gjensynsgleden var stor da parene møttes igjen etter ti dagers konebytte. Dole og Nina Tandberg til venstre, Jens og Marit Hillbom til høyre. Begge parene hevder de hadde en flott opplevelse, og at de har fått nye venner.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media