Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Calexico

Varierende CD, med bonus-DVD i begrenset opplag.

CD: Sangeren og låtskriveren Joey Burns og hans kamerater i den amerikanske gruppa Calexico har en voldsom spennvidde på sin nye plate. Dette starter som en velprodusert, stort sett myk og vennligsinnet popplate uten krigsfanfarer fra meksikanske trompeter eller annen villskap. Gruppa har vært mer rølpete enn dette før, på en vellykket måte. Plata er velprodusert og rommer store øyeblikk. Om den i perioder virker litt slapp og ordinær, livner den til igjen med voldsom energi. Variasjon er med andre ord stikkordet. Fra voldsomme rockeksesser i en låt som «Letter to Bowie Knife» til den hviskende, franske «Nom de Plume». For ikke å snakke om den elegante «Roka (Danza de la muerte)», platas kanskje fineste spor, en duett mellom Joey Burns og Amparo Sanchez. Endelig er vi sør for Rio Grande. I de strøkene er denne gruppa på sitt heiteste.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling