Calista i katteslagsmål

Calista Flockhart og Lucy Liu har røket i tottene på hverandre, og det Ally McBeal-stjernene krangler om er trivielle ting som å komme først til frisøren og sminkøren under innspillingene.

Kilder i produksjonsselskapet sier at begge stjernene vil ha særbehandling, og roten til problene er at nykommeren Lucy Lius popularitet har steget enormt. Lucy har blant annet laget Revlon-reklame og fått filmtilbud, mens Calistas popularitet er i ferd med å falme, melder Star Magazine.

Calista Flockhart var allerede såret fordi Lucy Liu ble valgt ut til å spille sammen med Drew Barrymore og Cameron Diaz i «Charlie's Angels»-filmen. Damen har også fått spille i «Play It to the Bone» med Antonio Banderas and Woody Harrelson.

Lucys tilbud om å delta sammen med Cindy Crawford og Melanie Griffith som Revlon-talskvinne skal være dråpen som fikk begeret til å flyte over for Calista.

Lucy skal dessuten være flink til å briske seg med suksessen sin overfor Calista, noe som blir bensin på bålet.

- De to pleide å være venner, men Lucy har forandret seg, sier en kilde til Star Magazine. - Hun er blitt helt Hollywood.

De to skuespillerne verken ser på hverandre eller snakker med hverandre hvis de ikke må, ifølge en annen kilde.

Calistas bidrag til filmversjonen av «A Midsummer Night's Dream» har fått blandet mottakelse, og Calista har ikke helt klart å matche Lucys framgang.

Calista skal også være sint på grunn av all den tiden Lucy må være borte fra Ally McBeal for å jobbe på andre prosjekter.

KRANGEL: Lucy Liu og Calista Flockhart har røket i tottene på hverandre.