Call of Duty i 3D!

«Black Ops» kan nytes i tre dimensjoner.

CALL OF DUTY: BLACK OPS: Activision bekreftet i dag at spillet kommer ut med støtte for 3D-grafikk, og det på flere plattformer. (Activision/Treyarch)
CALL OF DUTY: BLACK OPS: Activision bekreftet i dag at spillet kommer ut med støtte for 3D-grafikk, og det på flere plattformer. (Activision/Treyarch)Vis mer

||| Activision bekreftet i dag at årets kanskje aller største spillutgivelse, «Call of Duty: Black Ops», vil støtte såkalt stereoskopisk 3D-grafikk. Og det på PlayStation 3-, Xbox 360- og PC-versjonene av spillet.

For å nyte krigsspillet i slik grafikk må du ha en 3D-klar TV - eller en PC som støtter 3D, i tillegg til brillene som må til for å oppleve Den kalde krigen i tre dimensjoner.

Det å utvikle en slik tilleggsfunksjon til «Call of Duty: Black Ops» startet som et rent testprosjekt, forteller studiosjef hos Treyarch, Mark Lamia, i pressemeldingen.

- Men med en gang vi så hva teknologien tilførte Call of Duty-opplevelsen, hvor bra dette passet inn og hvor oppslukende spillet ble, visste vi bare at vi måtte utvikle dette for «Black Ops», sier Lamia.

- Stirrende ned siktemidlene på våpnene dine, flyvende i helikoptrene eller rappellerende ned fjell mens du beveger deg gjennom høyt detaljerte omgivelser: dette er bare noen av de fantastiske opplevelsene du vil få i 3D med «Black Ops», fortsetter han.

Videre i pressemeldingen står det at du enkelt kan skru av eller på denne 3D-funksjonen gjennom menyene — enten du spiller det neste Call of Duty i enspiller, flerspiller eller vil bryne deg på zombiene som nå er bekreftet å gjøre comeback fra Treyarchs forrige Call of Duty-spill, «World at War». 

«Call of Duty: Black Ops» lanseres 9. november til PS3, Xbox 360, PC, Wii og Nintendo DS.