Call of Duty i 3D!

«Black Ops» kan nytes i tre dimensjoner.

CALL OF DUTY: BLACK OPS: Activision bekreftet i dag at spillet kommer ut med støtte for 3D-grafikk, og det på flere plattformer. (Activision/Treyarch)
CALL OF DUTY: BLACK OPS: Activision bekreftet i dag at spillet kommer ut med støtte for 3D-grafikk, og det på flere plattformer. (Activision/Treyarch) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Activision bekreftet i dag at årets kanskje aller største spillutgivelse, «Call of Duty: Black Ops», vil støtte såkalt stereoskopisk 3D-grafikk. Og det på PlayStation 3-, Xbox 360- og PC-versjonene av spillet.

For å nyte krigsspillet i slik grafikk må du ha en 3D-klar TV - eller en PC som støtter 3D, i tillegg til brillene som må til for å oppleve Den kalde krigen i tre dimensjoner.

Det å utvikle en slik tilleggsfunksjon til «Call of Duty: Black Ops» startet som et rent testprosjekt, forteller studiosjef hos Treyarch, Mark Lamia, i pressemeldingen.

- Men med en gang vi så hva teknologien tilførte Call of Duty-opplevelsen, hvor bra dette passet inn og hvor oppslukende spillet ble, visste vi bare at vi måtte utvikle dette for «Black Ops», sier Lamia.

- Stirrende ned siktemidlene på våpnene dine, flyvende i helikoptrene eller rappellerende ned fjell mens du beveger deg gjennom høyt detaljerte omgivelser: dette er bare noen av de fantastiske opplevelsene du vil få i 3D med «Black Ops», fortsetter han.

Videre i pressemeldingen står det at du enkelt kan skru av eller på denne 3D-funksjonen gjennom menyene — enten du spiller det neste Call of Duty i enspiller, flerspiller eller vil bryne deg på zombiene som nå er bekreftet å gjøre comeback fra Treyarchs forrige Call of Duty-spill, «World at War». 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer