Calvin Harris er verdens best betalte DJ

Drar inn hundrevis av millioner mer enn kollegaene.

BEST BETALT: Ingen DJ i verden tjener mer penger enn skotske Calvin Harris. Her fra en konsert på V Festival i England i sommer. Foto: NTB Scanpix
BEST BETALT: Ingen DJ i verden tjener mer penger enn skotske Calvin Harris. Her fra en konsert på V Festival i England i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den skotske 31-åringen Calvin Harris har kanskje ikke fjorårets sterkeste album bak seg, men at han er blant verdens største DJ-er er det ingen tvil om.

Best betalt i verden Forbes har kartlagt de best betalte DJ-ene i verden, og her troner Harris lista med god margin.

Det siste året har han nemlig sanket inn 66 millioner dollar, eller 542,4 millioner norske kroner om du vil.

Med det beløpet er han ikke langt unna å tjene dobbelt så mye som andreplass-taker David Guetta, som tjente 304,1 millioner kroner, mens Tiësto dro inn 295,8 millioner kroner.

Rikeste kjendispar Dette er ikke første gang Harris når høyt opp på en liste over verdens best betalte musikere.

Stjerne-DJen har kanskje fått mer oppmerksomhet for hans forhold med Taylor Swift, og sammen er de også verdens rikeste kjendispar ifølge Forbes.

De ble sammen etter bruddet mellom Harris og artisten Rita Ora.

Brukte norsk regissør For noen år siden valgte også Harris norske Christian Holm-Glad til å regissere musikkvideoen til låta «I'm Not Alone».

- Jeg likte låta, men trodde vel ikke den kom til å bli så svær. Det er utrolig gøy - ikke minst for Calvin selv, som er strålende flink og fin fyr, sa Holm-Glad da til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.