BEST BETALT: Ingen DJ i verden tjener mer penger enn skotske Calvin Harris. Her fra en konsert på V Festival i England i sommer. Foto: NTB Scanpix
BEST BETALT: Ingen DJ i verden tjener mer penger enn skotske Calvin Harris. Her fra en konsert på V Festival i England i sommer. Foto: NTB ScanpixVis mer

Calvin Harris er verdens best betalte DJ

Drar inn hundrevis av millioner mer enn kollegaene.

(Dagbladet): Den skotske 31-åringen Calvin Harris har kanskje ikke fjorårets sterkeste album bak seg, men at han er blant verdens største DJ-er er det ingen tvil om.

Best betalt i verden Forbes har kartlagt de best betalte DJ-ene i verden, og her troner Harris lista med god margin.

Det siste året har han nemlig sanket inn 66 millioner dollar, eller 542,4 millioner norske kroner om du vil.

Med det beløpet er han ikke langt unna å tjene dobbelt så mye som andreplass-taker David Guetta, som tjente 304,1 millioner kroner, mens Tiësto dro inn 295,8 millioner kroner.

Rikeste kjendispar Dette er ikke første gang Harris når høyt opp på en liste over verdens best betalte musikere.

Stjerne-DJen har kanskje fått mer oppmerksomhet for hans forhold med Taylor Swift, og sammen er de også verdens rikeste kjendispar ifølge Forbes.

SUPERPAR: Calvin Harris er sammen med Taylor Swift, og kombinert er de verdens rikeste kjendispar. Foto: NTB Scanpix
SUPERPAR: Calvin Harris er sammen med Taylor Swift, og kombinert er de verdens rikeste kjendispar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De ble sammen etter bruddet mellom Harris og artisten Rita Ora.

Brukte norsk regissør For noen år siden valgte også Harris norske Christian Holm-Glad til å regissere musikkvideoen til låta «I'm Not Alone».

- Jeg likte låta, men trodde vel ikke den kom til å bli så svær. Det er utrolig gøy - ikke minst for Calvin selv, som er strålende flink og fin fyr, sa Holm-Glad da til Dagbladet.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram