Calvin småklein

Grenseløst overfladisk, mener vår anmelder.

TV: TV 3 skal ha ros for sin stayerevne til å fortsette produksjoner av «third hand tv». Ny runde i kveld med «Shopaholic».

En surmuler i jeans, hvit T-skjorte og blå genser skal ikke være ond, men det aller meste er bedre enn å bruke fjernsynstid på dette. Jeg foreslår heller kamphekling eller en slurk XXL.

Hvorfor? Bare tittelen er til få pulloverangst av. Usaklige? Ja, men det er også dette programmet i all sin sleske kommersialisme og grenseløse overfladiskhet. Jøss, er det ikke lov til å handle klær heller nå da? Jo da, kjære vene.

-  Feil person utstemt

Fem unge gutter og jenter er med. De gjør sitt aller beste, men det er feil person som blir stemt ut premierekvelden. Ærlig talt.

Oppgavene de får er at de skal kle seg sexy for den tredje date, og deretter kle seg rocka før en Green Day-konsert.

Budsjettet per gang er 2000 kroner. I enden venter en finale der beste handler vinner 100 000 kroner.

Leser manus

 SHOPPELEDERE:  Adam Andreas Schølberg og Mari Midtstigen i «Shopaholic». Foto: TV 3
SHOPPELEDERE: Adam Andreas Schølberg og Mari Midtstigen i «Shopaholic». Foto: TV 3 Vis mer

Ny programvert er eksmodell Mari Midtstigen. Nå med sidemann Adam Andreas Schjølberg, sist sett for noen i «Homsepatruljen». Dommerpanelet bestående av den konfeksjonsfaglige trioen Norah Farah, Synnøve Mo og Kyrre Alver.

-  Klesfilosofisk sprøyt

Ingenting å utsette på eksteriøret hos noen av dem, men debutant Midtstigen skulle ha gått et lite programlederkurs før hun leste manus.

Og dommernes vurderinger blir igjen en tirade av klesfilosofisk sprøyt og Norah Farah. Det heter ikke rocket. Jeg gjentar, det heter ikke rocket.

Hilsen en som shoppet etter Wirkola (eldre norsk skihopper).