Cameron Diaz' sexvideo på avveie i ny komedie

Sjekk usensurert trailer.

(Filtermagasin.no): Sommeren er høytid for amerikanske komedier rettet mot eldre ungdom (R-rating i USA innebærer 17-årsgrense uten følge med voksne), og i løpet av sommermånedene i år blir det ekstra mange om beinet.

Columbia Pictures har satset sitt komibudsjett på «Sex Tape», om et par (spilt av Jason Segel og Cameron Diaz) som lager en hjemmevideo med en tre timer (!) lang sexakt og ved en feil distribuerer den til alle vennene sine. 

Nå er første trailer her.

Spriter opp sexlivet Plottet virker jo forutsigbart nok: Som nyforelsket par kunne ikke Jay (Jason Segel) og Annie (Cameron Diaz) holde fingrene fra hverandre, men etter å ha vært sammen en stund og fått to barn blir ting litt mer kjedelig på soverommet.

Derfor foreslår Annie at de to skal lage en hjemmevideo. Etter innspillingen lover Jay at han skal slette båndet, men på grunn av nettskyen («ingen forstår nettskyen»!) ender det i steden med at han synker fila opp mot et titalls iPads som han skal gi bort til venner.

Fryktelig flaut når vennekretsen ser noe slikt, såklart, men for Annie står det mer på spill.

Hun vil for all del unngå at sjefen (spilt av Rob Lowe) også får se filmen, og prøver derfor å få stjålet iPaden tilbake.

Tøff konkurranse «Sex Tape» er regissert av Jake Kasdan, som tidligere har jobbet med Cameron Diaz og Jason Segel på «Bad Teacher» - en komedie kritikerne i stor grad mislikte, men som ble en stor kassasuksess (filmen ble sett av 111 000 nordmenn på kino i 2011).

Så får vi se om «Sex Tape» kommer til å nå like bredt.

Konkurransen er som nevnt ekstra hard i år. «Neighbours» med Zac Efron og Seth Rogen ble vist til kritikerne under South by Southwest i mars, og fikk strålende kritikker.

I tillegg skal blant annet Seth MacFarlanes westernkomedie «A Million Ways To Die In The West», «22 Jump Street» og Melissa McCarthys «Tammy» slåss om komielskernes lommebøker.

«Sex Tape» får norsk premiere 8. august.

Denne artikkelen er tidligere publisert på film- og tv-bloggen Filter.